Vooruitblik: A-selectie het nieuwe jaar in

Ook voor staf en spelers van de A-selectie is het nu even winterstop. Letterlijk eventjes maar, want nadat een deel van de selectie op 31 december actief zal zijn op het plaatselijke Havenstadtoernooi in de Waddenhal, zal de volledige groep in januari alweer snel aan de slag gaan ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. We blikken even vooruit:

De herstart vindt plaats tijdens het Appelflappentoernooi op zaterdag 7 januari, met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie.
De week erop trainen op maandagavond en dan op woensdag 11 januari naar Spanje voor het trainingskamp in Torremolinos, waar Hotel Sol Principe de thuisbasis zal zijn.

Voor de trainingen en een oefenwedstrijd zijn we te gast bij de plaatselijk CD Gualdalmar. Op vrijdag 13 januari wordt aldaar geoefend tegen tweedeklasser Marum, getraind door oud Harlinger Jan Piet Bosma.

Terug in Harlingen weer in een normaal ritme van 2 trainingen per week en al op 21 januari de eerste competitiewedstrijd, uit tegen Workum. Zie verder onderstaand schema, waarbij er naar alle waarschijnlijkheid op zaterdag 11 februari nog een oefenwedstrijd ingepland zal worden. Want een week later volgt namelijk de grote clash in de 1/16 finales van de Noordelijke beker, thuis tegen 4e divisionist Buitenpost. Alle clichés kunnen uit de kast: natuurlijk is de competitie het belangrijkst, maar als je eenmaal in deze fase van de beker beland bent en zo’n uitdagende tegenstander treft, dan  ga je uiteraard ook daar voor.

Het programma in schema:

31 december     Havenstadtoernooi, Waddenhal
7 januari            Appelflappentoernooi
11-14 januari    Trainingskamp Spanje
13 januari          Zeerobben – sv Marum
21 januari          Workum – Zeerobben
28 januari          Zeerobben – Sneek Wit Zwart
4 februari          sc Joure – Zeerobben
11 februari        Oefenwedstrijd n.t.b.
18 februari        Beker: Zeerobben – Buitenpost