Voorbeschouwing Marum – Zeerobben

Wonderbaarlijke wederopstanding

In de nabeschouwing van Hardegarijp – Zeerobben ( kansloos verlies ) voor RSH op zondagmiddag met Erik Klumper, liet ik me nogal cynisch uit over het slot van deze competitie. Ik vermoedde, dat deze als een nachtkaars zou uitgaan. Maar vulde aan, dat er nog een minieme kans op deelname aan de nacompetitie was, met veel mitsen en maren. Tot voor een paar duels geleden moest Zeerobben nog naar beneden kijken.

In die nabeschouwing van toen meldde ik nog, dat als ze alsnog de vierde plek op ranglijst zouden pakken ze ook zouden promoveren, dan zou het geluk een vervolg krijgen, want mede dankzij de sportieve plicht van Burgum, winst op WZS, en de noodzakelijke winst van GAVC op Wolvega rolt Zeerobben boven verwachting in het nacompetitie-toetje. Die begint al aanstaande zaterdag 3 juni in en tegen Marum. Gezien de aanloop naar deze wedstrijd zet ik mijn geld in op Zeerobben.

We zullen weer veel vaste supporters mogen begroeten in Marum om de favorieten te ondersteunen.

Zaterdag 3 juni

Marum – Zeerobben (nacompetitiewedstrijd om promotie naar de eerste klasse )

Aanvang 15.00 uur