Voorbeschouwing

Positief ten strijde

De laatste inhaalwedstrijd  voor Zeerobben, voordat op 19 februari de reguliere competitie weer wordt hervat. Afgelopen zaterdag was Drachtster Boys nog te sterk voor een onvolledig Zeerobben. Hopelijk kan trainer Zandink tegen Groningen weer rekenen op de ex-corona gevallen. En dan eindelijk weer een resultaat behalen.

Door het herintreden van Albert Beuker is het middenveld in verdedigend opzicht versterkt. De verwachting is, dat Marcel Visser ook zijn steentje zal gaan bijdragen. Dit is ook wel nodig, omdat sterkhouders Kristian Feenstra en Patrick Amels de komende maanden op een reeds lang geplande reis zijn door Oost-Azië. De terugkeer van Jordy Torenbeek in het hart van de defensie geeft de burger ook weer hoop.

Good-old Jacob de Vries liet weten, dat er nog 18 wedstrijden zijn te spelen. Met andere woorden er liggen nog genoeg kansen voor de groen-witten uit Harlingen. Bovendien was de slotfase van het vorige duel hoopgevend door de inbreng van jonge aanwas.

September 2020 verloor Zeerobben van vv Groningen in de extra tijd alsnog met 4 – 3 , na met 0 – 2 en 2 – 3 voor te hebben gestaan. Sneu verlies, dat misschien komende zaterdag recht gezet kan worden.

Zaterdag 12 februari

Vv Groningen – Zeerobben 

Aanvang 14.30 uur