Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Zeerobben – Olde Veste ‘54

Proeve van bekwaamheid

Beide opponenten van zaterdag aanstaande hebben een goede start gemaakt. ( de uitzege tegen PKC 0 – 5 en Olde Veste 3 – 0 tegen Blauw Wit’34). In hoeverre kan Zeerobben dit resultaat een positief vervolg geven? In feite geldt deze vraag ook voor de bezoekers. Des te interessanter zal de confrontatie worden. Al zal zo vroeg in de competitie de betrekkelijkheid van uitslagen in ogenschouw moeten worden genomen.

De laatste wedstrijd tussen beide clubs vond plaats in Steenwijk, 28 september 2019!!!! Waar blijft de tijd. Het was ook een memorabel duel. Zeerobben won toen afgetekend met 1 – 5. Het was een soort wraakneming op de daaraan voorafgaande nederlaag van Zeerobben met 8 – 0 van voetbalseizoen 2018/2019. Gegevens van nul en generlei waarde, dan voor de geschiedschrijvers natuurlijk. Maar toch…

Voor zaterdag zal de staf van de thuisclub willen voortborduren op de speelwijze van vorig duel. Met een bijna fitte selectie mag met vertrouwen uitgekeken worden naar zaterdag. We hopen op een sportieve wedstrijd en heten  Olde Veste van harte welkom op het Oostersportpark. We verwachten ook voor de groenwitten veel support bij deze interessante eerste thuis wedstrijd.

Zeerobben – D’Olde Veste ’54 

Zaterdag 2 oktober

Aanvang 15.00 uur 

Oostersportpark te Harlingen

Programma in de eerste klasse E :

VV Balk – PKC ’83  

 Blauw Wit ’34 – Broekster Boys  

 FC Burgum – CVV Oranje Nassau G  

 Drachtster Boys – WHC  

 VV Groningen – Leeuwarder Zwaluwen  

 VV Winsum – VV Pelikaan S  

 Zeerobben- d’Olde Veste ’54