ZEEROBBEN TE GAST BIJ NESTA SHIPPING

Het is inmiddels een traditie geworden: jaarlijks aan het begin van een nieuw voetbalseizoen een Meet & Greet tussen de A-selectie met staf enerzijds en de leden van de Businessclub van Zeerobben anderzijds. Vorig jaar moest deze traditie vanwege Corona onderbroken worden, maar nu kon het weer.
Zeerobben was dit jaar te gast bij een al jarenlang zeer trouwe sponsor, namelijk Nesta Shipping van de gebroeders Sander en Frank Alberda. Of eigenlijk niet zozeer van de gebroeders Alberda als eigenaren, maar meer het Nesta Shipping van het hele team dat er werkt. Dat althans, straalde woordvoerder Sander Alberda nadrukkelijk uit. “We doen het met z’n allen en dat is ook wel wat ons als bedrijf weer heel goed vergelijkbaar maakt met Zeerobben als club. Die eenheid, die familieband, dat hebben we beiden heel sterk”. Een stellingname waar Zeerobben zich goed in kan vinden.

Nadat spreekstalmeester Wiebe Attema namens de Businessclub de avond had geopend kon het gezelschap zich meteen tegoed doen aan een voortreffelijk buffet verzorgd door Food Artist Rumah Makan en plaatsnemen voor het grote scherm waar de eerste helft van de wedstrijd van Ajax tegen Besiktas kon worden gevolgd. In de pauze presenteerde Sander Alberda het bedrijf aan de hand van foto’s beelden en cijfers. Werkelijk indrukwekkend om te zien hoe dit familiebedrijf zo gegroeid is en inmiddels een vooraanstaande speler in de haven van Harlingen geworden is met haar Opslag en Logistieke dienstverlening. Later op de avond maakten de meesten van de aanwezigen ook gretig gebruik van de mogelijkheid om de loodsen van het bedrijf te bewonderen tijdens een rondgang. In één woord prachtig en trots dat zo’n mooi bedrijf tot de Businessclub van Zeerobben behoort.

Na afloop van de door Ajax met 2-0 gewonnen wedstrijd volgde een voorstelrondje van nieuwe spelers uit de selectie aan de leden van  de Businessclub, waarna trainer Berry Zandink het woord nam, zichzelf introduceerde en zijn ambities als trainer van Zeerobben etaleerde. Het seizoen kan beginnen!

Voor velen volgde toen misschien wel het hoogtepunt van de avond. Wiebe Attema presenteerde de aanwezigen de plannen voor het Trainingskamp 2022. Komend jaar in januari een geheel nieuw avontuur, een verassende wending naar de andere kant van Europa: Montenegro. Na 6 jaar Spanje (5x Denia en 1x Girona) wordt het nu een bezoek aan de badplaats Tiva aan de Adriatische Zee. Ook daar gewoonlijk in januari geschikt weer om de Nederlandse winter te ontvluchten en een goede voorbereiding af te werken richting de tweede seizoenshelft. De komende weken worden de details verder uitgewerkt en als Corona geen roet in het eten gooit, hoopt Zeerobben van 12 tot en met 16 januari 2022 met zo’n 50  deelnemers (spelers, staf en sponsoren) op reis te gaan.

Een mooie afsluiting van een zeer geslaagde Meet & Greet. Nesta bedankt!