Voetbalschool Zeerobben weer van start!

Ook dit nieuwe seizoen is er weer de mogelijkheid voor de JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12-spelers om deel te nemen aan de voetbalschool van Zeerobben. Deze voetbalschool geeft de mogelijkheid voor een 3e training in de week en is voornamelijk gericht op de individuele balbehandeling. Daar waar de reguliere teamtrainingen ook en vooral gericht zijn op de teamprestaties en het voetbalplezier als groep, richten de trainingen van de Voetbalschool zich dus op het verbeteren van de techniek van het individu.

*Let wel: deze voetbalschool is alleen voor leden van Zeerobben!*

Er zullen tien trainingen worden gegeven in het najaar en tien trainingen in het voorjaar.  Deze trainingen zullen plaats vinden op de vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur.

We vinden het belangrijk dat ieder kind genoeg aandacht krijgt tijdens de trainingen. Dit willen we waarborgen door met kleine groepen, maximaal 12 kinderen, te gaan trainen. Tijdens de trainingen staat centraal:

 

Atletisch vermogen is inmiddels een belangrijk element in het voetbal. Snel kunnen wenden, draaien en keren, waardoor je sneller reageert dan de tegenstander.

Techniek is de basis van het voetbal. Wie de baas is over de bal voetbalt gemakkelijker. Bij techniek komen de volgende aspecten aan bod: het aannemen van de bal, het dribbelen met de bal, het schieten van de bal en trucjes beheren
Snelheid is essentieel. Niet alleen in het loopvermogen en het trekken van sprints, maar ook in de balbehandeling.

Trainingen vinden plaats op de volgende data:

Najaar 2022

September: 16, 23, 30

Oktober: 7, 14, 28

November: 4, 11, 18, 25

Voorjaar 2023

Maart: 3, 10, 17, 24, 31

April: 7, 14, 21, 28

Mei: 12, 19

 

Er kan opgegeven worden voor 10 trainingen (alleen het voorjaar) of voor 20 trainingen (direct voor het hele jaar).

Kosten:

10 trainingen = €25

20 trainingen = €45

Geef je snel op want vol = vol!

Wanneer de opgave termijn sluit (of als we vol zitten), zal er via de mail en in de groeps-app de trainingsgroepen en de trainingstijd bekend gemaakt worden

 

Opgeven kan via het volgende e-mailadres: brentzeerobben@hotmail.com

Graag Vermelden:

 

Naam Speler:

Uitkomend in team:

Najaar, Voorjaar of allebei:

E-mailadres:

Telefoonnummer: