Voetbalclinic sc Heerenveen op 11 juli

Langzaam maar zeker worden de coronamaatregelen versoepeld. Gelukkig en hopelijk zet die ontwikkeling zich door. Waar iedereen eerst zoveel mogelijk thuis moest blijven, mogen kinderen nu bijvoorbeeld weer georganiseerde sporten beoefenen. Ook op de voetbalvelden van Zeerobben. Al weer enkele weken wordt er volop getraind, worden er 4×4 partijtjes georganiseerd en kunnen er van 6 juli t/m 14 augustus techniektrainingen worden gevolgd. Maar er is meer….


Voetbalclinic voor uw (klein)kinderen


Zeerobben organiseert voor de (klein)kinderen (6 t/m 14 jaar) van onze voetbalclub een heuse voetbalclinic. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 11 juli van 10.00 tot 12.00 uur op het Oostersportpark in Harlingen.

De organisatie van de voetbalclinic is volledig in handen van professionele medewerkers

van sc Heerenveen. sc Heerenveen staat bekend om haar uitstekende jeugdopleiding en komen daarom graag bij Zeerobben langs met onze voetbalclinics. Een geweldig sportevenement waarbij uw jeugdspelers ervaren hoe het is om een echte profvoetballer te zijn.

De clinic bestaat uit een spelcircuit met onder andere snelheidschieten, vakschieten, partijvoetbal en een training. De invulling is afhankelijk van het aantal deelnemers en leeftijdscategorieën.

U kunt uw (klein)kinderen opgeven door vóór donderdag 9 juli een mail te sturen naar activiteiten@zeerobben.nl Wilt u daarbij de namen en leeftijden van de kinderen vermelden? Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar van 80 kinderen en let op: in verband met de RIVM-richtlijnen is het helaas niet toegestaan om bij de clinic te blijven kijken.