Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

 Niemand had zien aankomen dat het seizoen slechts voor de helft gespeeld zou gaan worden. Maar ook niemand weet wanneer een nieuw seizoen, onder normale omstandigheden, weer mag beginnen. En toch moeten we vooruit kijken. Op naar een nieuw seizoen.   

Een nieuw seizoen begint natuurlijk met het indelen van de teams, ieder jaar weer een hele puzzel. Afgelopen jaren begonnen we in het voorjaar meestal met een ruwe opzet, waarna de technische commissie in overleg ging met de leiders, trainers en coördinatoren om samen met de wensen van spelers, speelsters en ouders te komen tot een breed gedragen opzet. 

Helaas ging het dit jaar iets anders. Er werd niet gevoetbald, bijeenkomsten waren niet toegestaan, het complex was dicht. De indelingen moesten gemaakt worden op basis van wat spelers en speelsters hebben laten zien voor de winterstop, maar er is natuurlijk ook voldoende bekend over individuele kwaliteiten, inzet en motivatie van de afgelopen seizoenen. 

Maar we zijn er weer in geslaagd om tot een evenwichtige teamindeling te komen. We realiseren ons dat we niet iedereen blij kunnen maken, maar hopen dat jullie je dat andersom ook beseffen. Let wel, het is een voorlopige indeling want er kunnen tot de 1e competitiewedstrijd begint natuurlijk wijzigingen plaatsvinden. 

Een groot aantal teams traint nog lekker door nu het weer mag, met het huidige team of al met de nieuwe selectie. Anderen zijn inmiddels gestopt, maar hebben zich opgegeven bij de techniektrainingen van Brent de Groot of doen mee aan de voetbalclinic van sc Heerenveen. Hoe dan ook, Zeerobben is nog volop in beweging, maar wenst iedereen toch alvast een fijne vakantie toe en hoopt dat we na de zomerstop onder normale omstandigheden weer morgen starten.

Bekijk hier de indelingen van de jeugdteams – seizoen ‘20-‘21