Verbouwen, verbouwen en verbouwen…

Velen hebben de “bouwput” op het Oostersportpark al gezien en velen hebben het al zelfs persoonlijk ervaren. Omkleden en douchen in units. Soms met warm en soms met koud water. Soms met licht en soms in het donker.  Het heeft al veel gemopper opgeleverd en dat snappen we ook wel. Maar laten we er nog maar eens een cliché tegenaan gooien: ut mot irst warre voor ut reeen!!

Maar wie afgelopen zaterdag in de kantine  was moet toch ook geschrokken zijn want de verbouwactiviteiten worden nu gewoon in de Robbenplaat voortgezet. Een ploeg enthousiaste “slopers” verzamelden zich om 09.00 uur in de bestuurskamer. Drie uurtjes later was er van de hele bestuurskamer niets meer over…. Wat was er loos?
Nu het wedstrijdsecretariaat straks naar de nieuwe locatie gaat worden de huidige bestuurskamer en commissiekamer samengevoegd. Daarvoor moest eerst alles “kaal”. Veertien leden van de businessclub gaven zaterdagochtend acte de présence en lieten zien over toch heel wat verborgen talenten te beschikken. Sommigen moesten uiteraard al snel wat bijgestuurd worden maar de “opperhoofden” zagen dat ze een talentvolle ploeg aan het werk hadden. Met niet te veel denkers maar wel veel doeners kan het heel snel gaan zo bleek. Zo rond het middaguur waren de mannen klaar en kan binnenkort het opbouwen weer beginnen. Bedankt heren. Het was een feestje voor de fotograaf om er bij aanwezig te zijn.  Om in voetbaltermen te blijven: op naar de volgende fase!

Foto’s: Frans Bode