Technische Commissie compleet

Onder bezielende impulsen van het nieuwe bestuurslid technische zaken, Marcel Visser, heeft de TC van Zeerobben  meer body en inhoud gekregen. Helaas moesten we met lede ogen aanzien dat TC lid Gerrit Riem afhaakte, maar met de komst van Pieter Westra en Theo Nota werd ook wel weer compensatie gevonden.

Nu de erg drukke “transferperiode” achter de rug is, wordt het tijd om de complete TC met verantwoordelijkheden even voor te stellen.

Bestuurslid Technische zaken is als gezegd Marcel Visser. Hij werd al tijdens de ALV in februari benoemd. Marcel heeft zich met name gedurende de afgelopen weken onderscheiden bij het samenstellen van de selectie voor het nieuwe seizoen en het verder invullen van TC functies.

Nieuw zijn Pieter Westra en Theo Nota. Zij zullen Marcel met name assisteren in relatie tot de A-selectie. Netwerken, scouting, ervaring overdragen. Pieter is net gestopt als speler van de A-selectie, maar hij vindt het leuk om op deze wijze betrokken te blijven bij Zeerobben. Theo Nota is ook komend seizoen keeper bij vv Workum, maar was ook graag bereid Marcel waar nodig te ondersteunen. Zeerobben is verguld met de positieve insteek bij deze twee oude rotten, jongens oorspronkelijk van buiten die vergroeid raakten met Zeerobben. Hoe mooi wil je het hebben!?

Klaas Boonstra trad toe tot de TC als contactpersoon voor de groep rest senioren. Er zitten nieuwe generaties jeugdspelers aan te komen, waardoor Zeerobben groei verwacht in deze categorie. Een specifieke verantwoordelijke binnen de TC is dan een welkome versterking.

Vanuit zijn positie als Hoofd Jeugdopleiding zal Ane Schaap ook deel uitmaken van de TC, logischerwijs specifiek verantwoordelijk voor de jeugdafdeling. Ane zal ook met name een beleidsmatige inbreng hebben op technisch gebied en natuurlijk de jeugdopleiding.

Tot slot Linda Brandsma als vertegenwoordigster van het dames- en meisjesvoetbal. Het was al jaren een wens van Zeerobben om beleidsmatig iemand te hebben voor deze afdeling met groeipotentie. Linda is al gepokt en gemazeld binnen de jeugdafdeling en gaat zich nu meer met sturende zaken bezighouden.

Al met al is er een TC ontstaan die in de geschiedenis van Zeerobben nog nooit zo goed bezet was, zowel getalsmatig als ook kwalitatief. Een mooie mix van jonge bestuurders die Zeerobben van goede impulsen kunnen gaan voorzien.

Het bestuur.

 

1 Reactie

  1. Dit zijn goede geluiden na dit coronajaar en geeft perspectief voor de toekomst, komplimenten.

Reacties zijn gesloten.