Techniektrainingen in de zomervakantie

Normaal gesproken eindigt het seizoen bij Zeerobben na de familiedagen (19 juni), maar heeft de corona behoorlijk roet in het eten gegooid. De familiedagen gaan zoals bekend niet door, maar hebben we het de afgelopen periode natuurlijk ook lange tijd zonder wedstrijden en trainingen moeten doen. En die trainingen zijn ook al weer bijna afgelopen, ware het niet dat het bestuur van Zeerobben deze coronaperiode niet heeft stilgezeten.

Omdat velen deze zomer wellicht thuis blijven, hebben we gemeend deze zomervakantie door te moeten gaan met het verzorgen van trainingen voor onze jeugdleden.

We hebben Brent de Groot bereid gevonden deze trainingen op zich te nemen.

Brent is speler van ons 1e elftal en momenteel assistent-trainer van SC Heerenveen JO12 en volgend jaar bij de JO15! Na zijn eerste jaar als trainer bij SC Heerenveen met super veel leermomenten en geweldige ervaringen zal hij deze zomervakantie de techniektrainingen gaan verzorgen bij Zeerobben. De trainingen zullen in kleine groepjes (4 tot 6 spelers) worden gegeven zodat je echt persoonlijke aanwijzingen zal krijgen en zijn toegankelijk voor iedereen die lid is van Zeerobben. Jongens en meisjes dus!! 

In deze trainingen gaan we vooral werken aan techniek, overzicht en loop-coördinatie.

De training zal 60 min duren waarin we zoveel mogelijk balcontacten zullen maken.

De trainingen zullen vooral op de ochtend en begin van de middag gegeven worden in de periode tussen 6 juli en 14 augustus, waarbij je 2x per week gaat trainen.

De trainingsdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Lijkt het jou leuk en ben je tussen de 6 en 17 jaar?

Geef je dan op via de mail:brentdgvoetbal@hotmail.com   

Wel graag de volgende gegevens even meesturen:

  • naam
  • telefoonnummer
  • leeftijd
  • team waarin je speelt (huidige seizoen)
  • positie waar je speelt

Heb je vragen, dan kun je Brent natuurlijk ook even bellen.

Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-24534318