4 x 4 toernooi

Terwijl er op menig sportcomplex serene rust heerst was het vanochtend alweer vanouds vroeg druk op het Oostersportpark. Niet met ouders of toeschouwers maar alleen met kinderen, begeleiding en bestuursleden. De jeugdafdeling had voor de spelers van de JO8, JO9 en JO10 een 4×4 toernooi georganiseerd. Trainingen zijn natuurlijk ook leuk maar er gaat niks boven een toernooitje spelen zo bleek ook deze zaterdagochtend. De jeugd had zich massaal opgegeven, was gretig en vol enthousiasme. Leuk ook dat sommigen een vriendje meegenomen hadden die zich probleemloos aanpasten en meespeelden.  En voor het plezier etc. verwijzen we liever naar de foto’s van onze fotograaf Frans Bode. Die zeggen eigenlijk meer dan genoeg… Hoofd jeugdopleiding Koos Heising had dan ook alles tot in de puntjes voorbereid en dus was de uitvoering niet meer dan een “appeltje-eitje”. Na afloop werd bekend gemaakt dat de winnaars van deze ochtend AZ en Heerenveen waren. Vanwege het enthousiasme bij zowel de jeugd als de begeleiding werd besloten om op zaterdag 20 juni a.s. wederom een toernooitje te organiseren. Daarvoor kan men zich komende week weer aanmelden.

Volgende week (13 juni) gaan de activiteiten verder met een 4×4 toernooi voor de JO11, JO12 en MO11 groep. Ook de Waddenrobkes spelen volgende week nog de landencompetitie. Het is goed om te zien dat de jeugd zich weer volop vermaakt. Zo komt er toch nog een beetje glans aan het einde van een abrupt afgebroken seizoen.

Er zijn door de fotograaf wat meer foto’s gemaakt om ook de ouders te kunnen laten zien hoe de kinderen het ervaren hebben.