Onze leden op het lanenkaatsen

Nou nou zeg. “We” hebben weer goed van ons doen spreken op het lanenkaatsen tijdens de feestweek. Niet iedereen viel uiteraard in de prijzen maar meedoen is belangrijker dan…. Geldt dat eigenlijk wel voor het lanenkaatsen? Hoe dan ook we kijken nog ff kort terug.

Voor zover we weten deden bij de jeugd onze jeugdleden Nick v.d. Walt, Stijn Scheffer, Hessel Oswald en Justen Boonstra mee. Nick, Stijn, Hessel haalden de 2e omloop. Justen moest het hoofd buigen tegen Stijn in de 1e omloop. De afloop weten we. Alleen Stijn wist zich te plaatsen voor de halve finale en uiteindelijk ook voor de finale die hij samen met zijn maten won. En…. Ook nog eens een (k) achter zijn naam op de uitslagenlijst op de website van het lanenkaatsen. Prachtig. Proficiat Stijn maar ook een geweldige prestatie van de overige jeugdleden.
Bij groep 2 ook weer wat wat groen-witte bekenden zoals Wesley schaap, Paolo Missaglia, Dylan Drent, Tiemo Postma en Stefan Quisenaerts. Hier bereikten zowel Stefan als Dylan de finale en we weten hoe dat afliep. Met 4-5 2-6 ging de 1e prijs naar het partuur van Dylan en ook hij kreeg een (k) achter zijn naam. Proficiat mannen.
Verder zagen we o.a. Erik de Boer, Tjepke v.d. Pol, Richard v.d. Kooi, IJsbrugt Feenstra, Siep Roukema, Arjen Lemstra en Henk Draaisma voorbij komen maar geen prijzen voor hen maar wel weer een prachtige ervaring rijker.
En bij de dames zagen we Shalina Pander en Stephanie de Vries op de lijst voorbij komen. Stephanie werd in de 1e omloop al op 5-5 6-0 uitgeschakeld maar Shalina met haar maten stoomden door naar de 2e omloop, de halve finale en uiteindelijk naar de finale die ze ook nog eens won met haar partuur. Wat een prestatie. Van harte!!
En verder zagen we natuurlijk weer Dick v.d. Galien die als keurmeester aanwezig was en zoals altijd was hij “streng doch rechtvaardig”. Zo kennen we Dick! Misschien zijn we iemand vergeten te noemen maar voor iedereen geldt natuurlijk namens de groen-witte familie voor alle winnaars: VAN HARTE met de behaalde prijzen. We zijn trots op jullie. En voor iedereen die meedeed maar niks won: “Graag tot volgend jaar”!!