Klein Veld Toernooi 2022

Na twee jaren van aanwezigheid is het eindelijk weer zover, de familiedagen keren terug op het Oostersportpark! Eén van de hoogtepunten van deze dagen is het altijd gewaardeerde klein veld toernooi op de zaterdagmiddag. In de meest originele teamoutfits wordt er in verschillende poules en categorieën gevoetbald om de gelegenheidsprijzen.

Het leuke is dat iedereen hieraan mee kan doen. Dus neem je broertje, zusje, vader, moeder, vriend, vriendin of zelfs je opa of oma mee naar dit toernooi. Maak een mooi team, bedenk een leuke naam en doe mee!

Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 25 juni op het Oostersportpark. De eerste wedstrijden starten om 13:00 en de laatste zullen +/- 16:00 afgelopen zijn. Tijdens het toernooi zijn er verschillende categorieën waarin jullie team kan meespelen. Hieronder de categorieën uitgelegd:

Families + kids (onder de 14 jaar)
In deze categorie horen de families en vrienden die meespelen met kinderen onder de 14 jaar. Zowel de ouwere generatie als de jongste jeugd kan meedoen tijdens deze wedstrijden. In deze categorie worden spelregels gehanteerd om het voor iedereen leuk te houden.

Liefhebbers (14+)
Families en vriendengroepen met alle spelers vanaf 14 jaar mogen zich opgeven voor deze categorie. Het niveau in deze poules ligt ietsje hoger maar er wordt nog wel met bepaalde extra regels gevoetbald.

Profs (16+)
In de prof categorie mogen zich de fanatiekelingen opgeven. In deze poule wordt gespeeld met de normale voetbalregels. Dus speel jij met een team dat bestaat uit allemaal voetballers, geef je dan op voor deze poule om het voor jezelf en anderen leuk te houden!

Het klein veld toernooi wordt in principe gespeeld volgens de normale 7 tegen 7 klein veld regels. Wij adviseren dan ook om de teams niet groter dan 10 a 12 personen te maken.

Aanmelden kan via de mail bij:

Esmé Torenbeek – esmetorenbeek@live.nl

Of

Dennis Schoot – dennisschoot@hotmail.com

Graag bij de aanmelding vermelden in welke categorie en met welke teamnaam jullie mee gaan spelen. Bij aanmelding krijgen jullie een bevestigingsmail met meer informatie.

 

Wij hopen op vele aanmeldingen en originele teams!

Organisatie Klein Veld Toernooi