november = actiemaand!!

Beste leden en vrienden van Zeerobben,

Net als vorig seizoen gaan we ook dit seizoen 1 actie organiseren binnen onze mooie club.  Geen doelpuntenactie, geen loterij, geen voor- en najaarsloterij maar wederom een actie waarbij we met z’n allen Waardebonnenboekjes gaan verkopen. Dit doen we weer in samenwerking met de plaatselijke winkeliers en horeca en Clubplan. 

In week 47 (start 18 november) gaan we met z’n allen Waardebonnenboekjes verkopen. Waardebonnenboekjes met voor de kopers een gegarandeerde opbrengstmogelijkheid van vele tientallen euro’s. Da’s nog eens wat anders dan een lot waarvan je maar moet afwachten of je een prijs hebt. Zeerobben doet het wederom weer eens anders!

Hoe werkt het?
We verkopen waardebonnenboekjes voor € 5,00 per stuk. Dat lijkt veel, maar is het beslist niet, want de bonnen in de boekjes geven kortingen bij vele lokale winkeliers en horeca in Harlingen met een totale waarde van tientallen euro’s. Echt een prima deal!
De opbrengst komt ons allen ten goede. De opbrengst willen we namelijk investeren in VTON. Een trainingsmodule met een leerlijn voor de gehele jeugd van JO19 tot en met de Waddenrobkes. Daarnaast willen we graag voor ons complex een nieuwe geluidsinstallatie aanschaffen omdat de oude niet meer voldoet. Maar een deel van de opbrengst, namelijk € 0,50 per verkocht boekje, mag het team zelf houden en komt dus in de teampot. Hoe meer boekjes je als team verkoopt, hoe meer geld in de teampot en hoe beter voor jouw club Zeerobben!

In week 47 (18-22 november) zal een groot aantal teams (alle JO19 t/m JO11 en MO 15 t/m 11) gezamenlijk in heel Harlingen/Midlum langs de deuren gaan om boekjes te verkopen. Spelers uit de teams JO8, JO9 en JO10 alsmede de senioren wordt gevraagd om de boekjes binnen de familie/kennissenkring of aan de buren te verkopen. 

In week 48 starten de senioren met de verkoop van de boekjes binnen de vrienden- en/of familiekring. 

We gaan deze bijzondere actie de komende 2 weken via de lokale pers, internet en social media uitgebreid communiceren, zodat heel Harlingen weet dat we eraan komen met dit mooie aanbod. We leggen daarin ook uit hoe het werkt, dat scheelt jullie straks vast ingewikkelde verkooppraatjes. Verder wordt de actie ook ondersteund met flyers.

Tot zover eerst deze vooraankondiging. Binnenkort worden jullie nader geïnformeerd over verdere details, hoe en wanneer je aan de boekjes komt en wanneer je op pad gaat.

We gaan er met z’n allen een groot succes van maken!!  Tot later!

De organisatie. 

PS. Benieuwd welke middenstanders meedoen aan de actie? Hieronder de lijst.

Deelnemende winkeliers en horeca:

Henny’s Blèzie ans Bjoeti

Blended by Daan

Wally

Van der Ploeg schilderwerken

Vitamine Zee

Dio Drogisterij parfumerie Jurien

Ambachtelijke slagerij Remco Wouda

HogerhuisExpert

Faber Tassen Koffers en Accessoires

FORHIM Menswear

Hema

Homminga’s Fijne Winkeltje

Top 1 Toys

Jumbo Olaf Hermus

Kapsalon Promise

Keurslager Zijlstra

De Chinese Muur

Grandcafe Levels

Mitra Hans Mooij

Bakkerij Overzet

Puur Frituur

Molly’s

Black Pearl Eetcafe & Bar

Profile Harlingen

Sieb’s Oliebollen

Plus Lunenborg

Harlinger Poffertjeskraam

Veltman Vis Service