Minuut stilte voor slachtoffers aardbeving

Het bestuur laat weten dat alle thuiswedstrijden van Zeerobben zaterdag a.s. voorafgegaan worden door een minuut stilte vanwege de aardbevingen in Turkije en Syrië.

“Er heeft zich een ramp van ongekende omvang voltrokken. Voetbal is onderdeel van de samenleving en ook op het veld wordt lief en leed gedeeld. We signaleren dat veel voetballers zich verbonden voelen en er ook op deze manier stil bij willen staan. Uiteraard moet die mogelijkheid er dan zijn”, zei ook Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB.

Bij de aardbevingen in het Turks-Syrische grensgebied, die in de nacht van zondag op maandag en op maandagochtend plaatsvonden, vielen vele duizenden doden. Veel mensen worden nog vermist.

Woensdag 15 februari is er een landelijke actiedag voor Giro555, maar er zijn inmiddels ook vele andere initiatieven om geld en goederen in te zamelen voor de slachtoffers van deze verschrikkelijke ramp. We bevelen ook de actie van de familie Yildiz bij onze volgers aan. Het werkt uiterst simpel: klik hier of anders: kopieer de volgende link in je browser https://gofund.me/78d874df