Jason Bastien trainer VR1 seizoen 24/25

Zeerobben heeft een nieuwe trainer aangesteld voor de Vrouwen 1 als opvolger van Richard van der Kooi die aan het einde van dit seizoen gaat stoppen.
De sollicitatieprocedure heeft uiteindelijk een kandidaat opgeleverd waar de TC het volste vertrouwen in heeft dat hij een waardige opvolger van Richard zal blijken te zijn.

Het betreft namelijk Jason Bastien (28) uit Bolsward. Jason is een voetbaldier, speelde zelf voor RES in Bolsward en FVC in Leeuwarden en maakte als trainer van Vrouwenteams al carrière bij SC Bolsward en MKV uit Leeuwarden. Met deze ervaring en zijn ambities past Jason precies in het profiel dat Zeerobben voor ogen had. Een ambitieuze trainer voor een ambitieuze damesploeg, waar naast de ambitie toch ook en vooral het enthousiasme vanaf straalt.

Zeerobben Vrouwen 1 bezet momenteel de tweede plaats in de 4e klasse, met 3 punten achterstand op koploper Heerenveense Boys, maar met ook een wedstrijd minder gespeeld. Alle kansen dus nog om te gaan voor promotie. Het zou een mooi afscheidscadeau zijn voor Richard en ook een  mooie binnenkomer voor Jason. En mocht het onverhoopt niet lukken: geen man/vrouw overboord; met Jason erbij wordt het vizier voor volgend jaar dan gewoon weer gelegd op de bovenste plaatsen in  deze mooie competitie.

We heten Jason alvast welkom en wensen hem veel succes met deze leuke groep!