Hoog bezoek op de Robbenplaat

Het zijn spannende tijden voor onze jongste jeugd! Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas in Harlingen aan samen met een grote schare Pieten. Vlak voor de aankomst van Sinterklaas in onze stad moest onze jongste jeugd gewoon voetballen.

De landencompetitie van de Waddenrobkes gaat altijd door! Waddenrobkes Coördinator Wietse de Wit vroeg na de gebruikelijke presentatie van de landenteams aan de Waddenrobkes om ’s middags in de stad de Pieten te vragen om naar Zeerobben te komen om eens lekker met ons te komen voetballen. Onder andere Waddenrobke Fenna liet zich die middag horen in de stad. Dankzij haar uitnodiging aan het adres van Piet kreeg Wietse de Wit een dag later letterlijk het volgende Whatsapp berichtje: 

“Hey! Hoe issie??? Ik hoorde zaterdag van een jonge dame dat ze graag pieten op bezoek wil hebben bij de training bij zeerobben dus bij deze…. ze moest het zeggen van trainer Wietse ” 

Een Whatsappje van één van de Hoofd Pieten! Dat is toch fantastisch! Woensdag 27 november a.s. is het zover. Als het goed is trekken de Pieten dan hun voetbalschoenen aan om met alle voetballertjes van onze Waddenrobkes en O8 te komen trainen. Dat wordt ongetwijfeld één groot feest. Trek je Sinterklaas of Pietenpak aan over je voetbalkleding, dan maken we er een unieke training van!