Henk Konings verlengt bij Zeerobben

Hoofdtrainer Henk Konings en Zeerobben zijn tevreden en blij met elkaar. Zo tevreden en verwachtingsvol dat verlenging van het contract dat hen aan elkaar bindt aanvoelde als een hamerstuk. Dat is het natuurlijk nooit, want ook als het goed aanvoelt, is het zinvol voor beide om dat zelf intern eens te evalueren en vervolgens ook naar elkaar toe uit te spreken. En dat hebben de TC vanuit het Bestuur en ook de Spelersgroep gedaan, met deze positieve conclusie als resultaat.

Zeerobben is ingenomen met Henk Konings, hoe hij zich profileert binnen spelersgroep en club, zijn wijze van communiceren en hoe hij het eerste elftal samenstelt en laat voetballen. Het stapje terug van eerste naar tweede klasse biedt kansen om jeugd in te passen en Konings durft die kansen ook op te pakken. Er zit al het nodige aan jong talent in de spelersgroep en met goede jeugdlichtingen die eraan zitten te komen is het inpassen van jeugd voor de komende jaren best een uitdagend thema. Zeerobben denkt daarin met Henk Konings de juiste man te hebben.

Ook Henk Konings gaf aan zich thuis te voelen bij Zeerobben en ook hij ziet hetzelfde toekomstperspectief op het Oostersportpark.

Kortom, iedereen positief, we gaan weer een jaar met elkaar door!

Namens het bestuur,
De Technische Commissie


Henk Konings coacht, ass. trainer Drewes Janssen
en leider Geert Jan de Groot luisteren mee.