FAMILIEDAGEN ZEEROBBEN

24 en 25 juni stonden natuurlijk al tijden geblokt in je agenda, want dan zijn de altijd gezellige familiedagen van Zeerobben. Achter de schermen is de organisatie nog druk bezig met de definitieve dagindelingen, maar we willen je niet onthouden wat er al wel bekend is, zodat er bijvoorbeeld alvast leuke teams gevormd kunnen worden voor het klein terrein toernooi.

Zoals ieder jaar is er op de vrijdagavond kaatsen (zachte bal) en is de organisatie verder nog bezig met een mogelijke jeugdactiviteit. De wordt avond afgesloten door niemand minder dan Dirk Kracht, alias Dikkie Power.

De zaterdagmorgen is voor het Bode Toernooi, met aansluitend de Tinus Booij penaltybokaal voor de jeugd.  ’s Middags wordt het Klein Terrein Toernooi (KTV) georganiseerd, waarbij gekostumeerd verschijnen aan de aftrap natuurlijk bijna geen vraag meer kan zijn. Aansluitend is de eerder aangekondigde Champions Battle tussen het kampioensteam van Ine Schotanus en die van Arjen Postma, dit als afscheidswedstrijd voor Johannes Woudstra. Rondom die match zal ook zijn naam op de tribune prijken. Uiteraard wordt ook deze dag afgesloten met leuke muziek van Marco ten Cate uit Leeuwarden, een BBQ en gezelligheid. Wordt vervolgd…