De Meiden van Zeerobben

VR1 doet het nog steeds erg goed in haar competitie. Na twee overwinningen op rij was er afgelopen zaterdag een 4-4 gelijkspel in en tegen Oudega. Een voorsprong van 4-3 moest in de slotseconden toch nog uit handen worden gegeven toen Oudega een strafschop kreeg. Bij winst was de ploeg Oudega gepasseerd . Nu blijft VR1 op een 5e plaats staan met de top 3 nog steeds in zicht. Zaterdag eindelijk een thuiswedstrijd voor VR1. Om 12.10 uur spelen ze tegen SWZ Boso Sneek die een plaatsje onder Zeerobben staat. JO15-5M speelde een sterke wedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst TOP’63. Na een 3-0 achterstand kwam JO15-5M de 2e helft sterk terug maar bleef helaas op 3-2 steken. Geen punten wel een goed gevoel. Zaterdag om 12.05 uur speelt JO15-5M een thuiswedstrijd tegen DFC die op een 4e plaats staan. De meiden moeten weer aan de bak dus. 

Het gaat elke week een stukje beter met MO13-1. Dit team met veel nieuwe speelsters kreeg steeds dikke nederlagen aan de broek maar dat is de laatste weken wel iets anders geworden. Vorige week was het 4-0 tegen MKV en afgelopen zaterdag verloren de meisjes met 5-0 van Friese Boys maar dat was dan ook de koploper. Zaterdag wacht de nummer 2 van de ranglijst Hardegarijp. 

MO11-1 was ook afgelopen zaterdag weer goed op dreef in en tegen Bolsward. Het werd maar liefst 1-9. De meisjes zijn met 15 punten uit 5 wedstrijden nog steeds ongeslagen. Zaterdag wacht een uitwedstrijd tegen SWZ Boso Sneek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.