De Meiden van Zeerobben

VR1 doet het nog steeds erg goed in haar competitie. Na twee overwinningen op rij was er afgelopen zaterdag een 4-4 gelijkspel in en tegen Oudega. Een voorsprong van 4-3 moest in de slotseconden toch nog uit handen worden gegeven toen Oudega een strafschop kreeg. Bij winst was de ploeg Oudega gepasseerd . Nu blijft VR1 op een 5e plaats staan met de top 3 nog steeds in zicht. Zaterdag eindelijk een thuiswedstrijd voor VR1. Om 12.10 uur spelen ze tegen SWZ Boso Sneek die een plaatsje onder Zeerobben staat. JO15-5M speelde een sterke wedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst TOP’63. Na een 3-0 achterstand kwam JO15-5M de 2e helft sterk terug maar bleef helaas op 3-2 steken. Geen punten wel een goed gevoel. Zaterdag om 12.05 uur speelt JO15-5M een thuiswedstrijd tegen DFC die op een 4e plaats staan. De meiden moeten weer aan de bak dus. 

Het gaat elke week een stukje beter met MO13-1. Dit team met veel nieuwe speelsters kreeg steeds dikke nederlagen aan de broek maar dat is de laatste weken wel iets anders geworden. Vorige week was het 4-0 tegen MKV en afgelopen zaterdag verloren de meisjes met 5-0 van Friese Boys maar dat was dan ook de koploper. Zaterdag wacht de nummer 2 van de ranglijst Hardegarijp. 

MO11-1 was ook afgelopen zaterdag weer goed op dreef in en tegen Bolsward. Het werd maar liefst 1-9. De meisjes zijn met 15 punten uit 5 wedstrijden nog steeds ongeslagen. Zaterdag wacht een uitwedstrijd tegen SWZ Boso Sneek.