De Meiden van Zeerobben

Afgelopen zaterdag ging dan ook voor alle meiden de competitie 2019-2020 van start. Zowel de VR1 als ook JO15-5M en MO11-1 kwamen meteen in actie. De wedstrijd van MO13-1 werd uitgesteld.

De VR1 hadden een goede voorbereiding achter de rug. In de bekercompetitie werden alle wedstrijden nog gewonnen maar de competitie is andere koek zo bleek afgelopen zaterdag. Thuis werd met 1-8 verloren. Morgen wacht een nieuwe uitdaging. Uit naar Scharnegoutum die ook haar eerste wedstrijd verloor. 

De meisjes van MO15-5M doen dit seizoen voor het eerst mee in de jongenscompetitie en deden afgelopen zaterdag meteen van zich spreken door thuis met 1-0 te winnen van SJO Oudega/HJSC/Heeg. Morgen wacht Oeverzwaluwen die met maar liefst 15-0 van Hielpen verloor.

MO13-1 kwam niet in actie afgelopen zaterdag. De wedstrijd is verplaats. Morgen moeten de meisjes naar SJO Feanstars voor hun eerste competitiewedstrijd.

De meisjes van MO11 zitten in een flow. Eerst de bekerwedstrijden winnen en vervolgens de eerste competitiewedstrijd thuis met 7-0 van sc Bolsward winnen. Dat smaakt naar meer. Morgen wacht de uitwedstrijd tegen Heerenveense Boys die haar eerste wedstrijd met maar liefst 8-0 won van Flevo Boys. En ook bij de start van de Waddenrobkes konden weer een paar meisjes welkom worden geheten bij de eerste competitieronde. Zo is er voor elk meisje in elke leeftijd wel ergens een plaatsje.