De meiden van Zeerobben

De herfstvakantie zit erop. De eerste fase is afgesloten voor de jeugdteams en de competitie voor de vrouwen is weer begonnen. Dus was het afgelopen zaterdag weer lekker druk op het Oostersportpark met het meiden-/vrouwenvoetbal. De spits werd afgebeten door MO15-2 die tegen SJO DFC speelde. Een leuke gelijkopgaande wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-5 nederlaag voor de meiden. Alle gegeven maar geen punten. Daarna was het de beurt aan MO15-1. Na het kampioenschap in de 2e klasse zijn ze gepromoveerd naar de 1e klasse en daar speelden de meiden tegen Be Quick Dokkum. Nadat de meiden op achterstand waren gekomen wonnen ze uiteindelijk de wedstrijd nog met 4-3. Erg spannend en meteen de eerste 3 punten. Tot slot kwamen de vrouwen van VR1 in actie. Zij speelden tegen Blauw Wit VR1 en dat bleek een goede ploeg. Lang ging het gelijk op en waren er kansen over en weer maar in de slotfase scoorde Blauw Wit toch nog 2 keer en liet Zeerobben met lege handen achter.

Morgen is MO15-1 vrij, speelt MO15-2 uit tegen Berlikum en gaan de vrouwen naar Minnertsga voor de wedstrijd tegen ST BMJ.

De vrouwen van VR18+1 spelen vrijdagavond alweer. Dit keer wordt het mini-toernooi gehouden op het Oostersportpark. De eerste wedstrijd tegen Oosterlittens begint om 19.30 uur en vervolgens spelen de vrouwen nog tegen Arum, Mulier en Makkum.

Tot slot werd deze week bekend dat de gehele meiden-/vrouwenafdeling een nieuwe sponsor heeft en binnenkort nieuwe tenues krijgt. Windmolenpark De Rietpolder, Botanic Zonnestudio Harlingen en MDM (Machineverhuur Dienstverlening Midlum) zullen op de shirts prijken. Daarover binnenkort meer!