De Meiden van Zeerobben

Slechts drie teams kwamen uit afgelopen zaterdag. MO11-1, MO13-1 en VR1 speelden een nieuwe ronde in hun competitie. Van de drie wedstrijden werden er twee gewonnen en helaas één verloren. Het best presterende team was deze week het VR1 van Zeerobben. Zij wisten eindelijk de eerste drie punten van 2019 te verdienen. MO13-1 won ook in Workum. Helaas moest MO11-1 hun meerdere herkennen in de koploper van hun competitie. De wedstrijden van MO15-1 en VR2 die zaterdag gepland stonden zijn verplaatst naar een andere datum.

Zeerobben VR1

Precies 12 wedstrijden geleden (161 dagen) was het dat Zeerobben VR1 weer eens een wedstrijd wist te winnen. Het zal er al een tijdje aan te komen dat er een keer winst te behalen was. Afgelopen zaterdag mochten ze dan eindelijk de eerste drie punten van 2019 op hun conto bijschrijven. Na een prima wedstrijd twee weken geleden tegen Blauw Wit VR1, waar een puntje behaald werd, was het afgelopen zaterdag winst op Berlikum VR1. De Zeerobben dames stonden in de 1ste  helft nog op een 0-1 achterstand, maar dat maakten ze in de 2e helft helemaal goed en stond de stand al snel op een 3-1 voorsprong. Berlikum zette in de laatste 20 minuten nog stevig druk op de Zeerobben en wisten nog de aansluitende doelpunt te maken, maar de Robbenvrouwen hielden keurig stand en wisten uiteindelijk met 3-2 te winnen van de dames uit Berlikum. Komende zaterdag gaan de Zeerobben dames op visite bij Ternaard VR1.

Zeerobben VR2

Het VR2 zit al een aantal weken te wachten op hun kampioenswedstrijd. Elke keer gaat de wedstrijd niet door en moeten de dames weer een week wachten totdat ze de schaal in ontvangst mogen nemen. Voor aanstaande zaterdag staat er een wedstrijd gepland tegen 2e in de lijst Makkum VR1. Als ie niet verplaatst wordt, dan wordt er gespeeld om 14.30 uur. Bij winst is het natuurlijk feest op het Oostersportpark.

Zeerobben MO15-1

Ook MO15-1 had geen wedstrijd afgelopen zaterdag. De wedstrijd die gepland stond tegen MKV MO15-1 is verplaatst naar aanstaande maandagavond. Een druk programma voor deze meisjes die aanstaande zaterdag eerst naar Sint Annaparochie afreizen voor een duel tegen het MO15-1 van de gelijknamige voetbalvereniging. Die wedstrijd begint om 12.45 uur en die van maandag om 19.00 uur. De laatste is te vinden op het hoofdveld van de Robben.

Zeerobben MO13-1

De meisjes van MO13-1 gingen afgelopen zaterdag op visite bij het MO15-1 van vv Workum. Op zich niet een heel moeilijk team die de Zeerobben meisjes even een lesje voetbal zouden geven want de eerste ontmoeting hadden de Harlinger meisjes totaal geen moeite met de dames uit Workum. Toen werd het ruim met 8-3 gewonnen door de Robben, afgelopen zaterdag bleek het toch iets moeilijker. De Zeerobben wisten de wedstrijd met een doelpuntje verschil te winnen. 1-2 was tenslotte de uitslag. Aanstaande zaterdag komt Tollebeek MO13-2 op visite. De wedstrijd begint om 10.15 uur op het PLUS veld.

Zeerobben MO11-1

2-8 verliezen van de koploper Bolsward MO11-1. Nee dat is niet leuk natuurlijk. Maar twee keer scoren is natuurlijk wel een pluspuntje! Natuurlijk hadden de Robjes gezien de statistieken geen kans tegen Bolsward MO11-1, maar de meisjes gaan ook net als de koploper altijd voor de winst en dat resulteerde natuurlijk in die twee doelpuntjes. Aanstaande zaterdag is er weer kans op de drie punten voor de meisjes. De Zeerobben gaan op bezoek bij NOK MO11-1 in Oudemirdum. Vorige week hadden de twee ploegen al een ontmoeting. Toen waren de Zeerobben de sterksten en wisten met een mooie 4-0 te winnen. Zaterdag weer? We zullen het zien. De wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.