De Jeugd heeft de Toekomst!

De 5e editie van ons jaarlijkse kleutervoetbalfeest is deze week weer ingepland met alle scholen van de gemeente Harlingen! Een belangrijk evenement voor onze vereniging. Dit jaar in het teken van het EK 2020!

Op vrijdagochtend 5 juni a.s. ontvangen we de Sint Michaëlschool. Op vrijdagochtend 19 juni a.s. ontvangen we de andere basisscholen uit de gemeente Harlingen, namelijk de Prins Johan Frisoschool, Het Noorderlicht, Het Baken, ’t Wad en Middelstein. Beide ochtenden zijn van 10.30 – 11.45 uur. 

Vrijwilligers maken het verschil!

Zonder vrijwilligers geen kleutervoetbal bij Zeerobben. Vele mensen hebben de afgelopen jaren ervaren hoe leuk het is om met deze doelgroep een ochtend op het veld te staan. Kennis van het voetbalspel is niet eens het belangrijkste, alles draait om enthousiasme en aandacht voor de kleuters. Op vrijdagochtend 5 juni a.s. maar zeker op vrijdagochtend 19 juni a.s. zijn we op zoek naar vrijwilligers, zowel in de begeleiding op het veld als in de catering.

Meld je aan als vrijwilliger!

De organisatie van het kleutervoetbalfeest is in handen van Angela Amels, Edwin Zijlstra en Wietse de Wit. Spreek één van ons aan of stuur een appje naar

06-27832598. E-mailen naar waddenrobkes@zeerobben.nl mag ook!

Tot snel!

Namens,

Angela, Edwin en Wietse