“Pupil van de Week” Roan Odolphi

Komende zaterdag is Roan Odolphi uit JO13-3 tijdens de wedstrijd Zeerobben 1 tegen Winsum 1 “Pupil van de Week”. Wij vroegen ons af wie nou deze week de “Pupil van de Week” is? We willen natuurlijk wel weten in welk team deze pupil speelt en wat zijn/haar favoriete eten is. Zo hebben we enig idee van wie er zaterdag het eerste doelpunt scoort en op de bank bij de mannen van het eerste elftal zit. Daarom hebben we deze week een paar vraagjes gesteld aan Roan.

Wat is jouw volledige naam?        Roan Odolphi
Wat is jouw geboortedatum? 18-09-2009
Waar woon je? (stad) Harlingen
Op welke school zit je en in welke groep?   Het Baken groep 7
Welk vak vind je op school leukst? Rekenen
Wat wil je later worden? Prof Keeper
In welk team van Zeerobben speel je? JO11-3
Wie is of zijn jouw leider(s) en trainer(s)? Martin en Thijs
Hoe lang speel je al bij Zeerobben? 5 jaar
Hoe of door wie ben jij bij Zeerobben gekomen? Door familie en vrienden
Heb je een favoriete speler bij Zeerobben? Mijn neef Mika die is ook keeper
Wat is jouw favoriete eredivisieclub? Heerenveen
Wat is jouw favoriete club in het buitenland? Barcelona
Wie is jouw favoriete speler in het betaalde voetbal? Chidera Ejuke
Heb jij nog familie en/of vrienden die ook bij Zeerobben voetballen? Ja, bijna al mijn neefjes voetballen bij Zeerobben en mijn broertje Sven en veel vrienden
Wat is jouw lievelingseten en drinken? Patat en Fristi
Heb jij, naast voetballen natuurlijk, nog andere hobby’s? Gamen en lekker gek doen met mijn broertje Sven en zusje Sterre

Roan bedankt voor het beantwoorden van deze vragen. Nu weten we wie er zaterdag bij Zeerobben 1 tegen Winsum 1 het eerste doelpunt maakt. Veel plezier!

De dag van een “Pupil van de Week”

Wanneer Zeerobben 1 thuis speelt mag een pupil van de jeugdafdeling van Zeerobben die dag het hele traject van voor en tijdens wedstrijd met het 1ste elftal meemaken.

De pupil wordt door de leider van het 1ste, Geert Jan de Groot, ontvangen en mag hij/zij bij de wedstrijdbespreking aanwezig zijn en eet hij/zij met de selectie mee waarna hij/zij een bal en een T-shirt van een selectiespeler mag ontvangen.

Voor de wedstrijd begint doet de pupil met de spelers van het 1ste mee aan de warming-up, en bij aanvang van de wedstrijd loopt de pupil met de scheidsrechter mee en neemt de wedstrijdbal mee het veld op. Daarna mag de pupil van de week het eerste doelpunt maken. Tijdens de wedstrijd zit de pupil de gehele wedstrijd bij de reservespelers in de dug-out.