Businessclub Zeerobben in actie tegen Kinderkanker

Deze week loopt er een grote landelijke actie vanuit Radio 538 voor het Prinses Maxima-centrum en hun strijd tegen Kinderkanker onder de titel MISSIE 538.

Het is een actie die voor Zeerobben-volgers heel dichtbij gekomen is omdat Maan, dochtertje van onze HJO Laurens Bergsma zijn vrouw Esmee al geruime tijd een hevige strijd voert tegen Kinderkanker. Ze vechten voor herstel. Kleine Maan in de eerste plaats, maar met haar natuurlijk Laurens en Esmee en alle andere naasten. Het raakt ons als Zeerobben-familie en we weten dat heel veel leden uit deze familie niet alleen erg meeleven met dit gezin, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan de actie MISSIE538.

Het raakte ook het bestuur van de Businessclub Zeerobben. En wel zodanig, dat zij de leden van de Businessclub voorstelden dit jaar af te zien van het gebruikelijke kerstpakketje en het vrijkomende budget plus nog wat extra’s te doneren voor de actie MAANINACTIEVOORMISSIE538.
Het voorstel kon direct rekenen op unanieme instemming en dus kon Wiebe Attema namens zijn collega’s van de Businessclub vandaag een prachtige cheque ten bedrage van maar liefst €1.250,- uitreiken aan de zichtbaar ontroerde Esmee en Laurens. En Maan keek onverstoorbaar de wereld in….

Een mooi moment, een goed initiatief, een prachtig bedrag.

Wil je ook steunen? Het kan nog, ga naar: www.starteenactievoormissie538.nl/actie/maan-bergsma en klik op de doneer-button. Een simpele handeling, een groot gebaar.