Belangrijke informatie voor alle jeugdleiders en trainers

Informatie voorbereiding jeugdteams seizoen 2019/2020

We gaan weer los….

Nog een paar weken en de vakanties zijn voorbij. Het JB is al druk bezig met alle voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De vele jeugdteams van Zeerobben (32!) en onze Waddenrobkes gaan weer voor nieuwe rondes en nieuwe kansen.

Alle teams hebben recht op een goede begeleiding en veel trainers en leiders/coaches hebben we al kunnen invullen, dat ziet er goed uit. Er zijn een paar teams waar we nog niet helemaal uit zijn dus als het je leuk lijkt om met de nodige ondersteuning een team te trainen (al is het maar 1x per week!) zien we graag je mailtje/appje/telefoontje tegemoet! 

Zoals je binnenkort zult kunnen lezen gaat Zeerobben miv het komende seizoen werken met de VTON, dit is een digitale leerlijn met complete trainingen voor het hele seizoen. Dus iedere training die je geeft kun je zien/samenstellen op een app die jij persoonlijk kan inzien via een code. De trainingen zijn zelfs inzichtelijk gemaakt met filmpjes van de oefeningen. De training moet je wel voorbereiden maar je hoeft de oefenstof niet meer te bedenken. Ook gaan we met de trainers naar SC Heerenveen om van hun trainers informatie te krijgen, na de trainersbijeenkomst kun je een thuiswedstrijd van SC Heerenveen zien. Verder krijg je ondersteuning en antwoord op iedere vraag van onze HJO Koos Heising.

Heb je interesse om te trainen en/of te coachen, neem even contact op met Koos (heising@home.nl) 

Een aantal teams zijn al begonnen met de trainingen en de komende dagen volgen er meer. De competities beginnen op 21 september maar de 3 bekerwedstrijden waar ieder Zeerobben-jeugdteam voor is ingeschreven beginnen al op 31 augustus!

Betekent dat we alle trainers meegeven uiterlijk maandag 26 augustus te beginnen met de trainingen zodat je enigszins bent voorbereid op de eerste bekerwedstrijd. De trainingsdagen met trainingstijden zijn inmiddels geplaatst op onze website. Voordat je begint, neem even contact op met Thijs in verband met sleutels en materiaal.. 

We gaan (of zijn) weer los…… tot ziens op de Robbenplaat.

Het JB.