ALV verplaatst!

Helaas hebben we moeten besluiten de voor morgen geplande Algemene Ledenvergadering te verplaatsen. Leek het er na de persconferentie van vrijdag aanvankelijk nog op dat we met het CTB op veilige en verantwoorde wijze binnen het Entrepotgebouw aan de Willemshaven zouden kunnen vergaderen, bleek er toch een addertje onder het gras te zitten. Onder de nieuwe maatregelen valt namelijk ook dat zaalverhuur niet is toegestaan en daaronder viel voor ons het Entrepotgebouw.

Vanwege de voorziene grote opkomst van meer dan 100 leden en belangstellenden was terug naar het clubhuis De Robbenplaat (wat wel binnen die maatregelen mogelijk zou zijn geweest) geen optie en hebben we helaas moeten besluiten de ALV uit te stellen.

We hebben een nieuwe datum: maandag 29 november en deze vergadering zal dan (deels) digitaal gehouden worden. We hebben dit thans in voorbereiding en we melden ons binnenkort bij alle Leden, Vriendenclub en Businessclub met een nieuwe uitnodiging en details over hoe aan te melden en deze vergadering dan bij te wonen.

 

Het bestuur