Algemene ledenvergadering in Entrepotgebouw

Afgelopen maandagavond heeft het hoofdbestuur zich gebogen over de vraag of het met de huidige coronacijfers wel verstandig is de Algemene Leden Vergadering (ALV) door te laten gaan in de kantine van de Robbenplaat.

Conform de huidige richtlijnen mag men na het tonen van een geldige QR code daar samenzijn (ook binnen de 1,5 meter) maar het was de vraag of het verstandig is gezien het oplopend aantal besmettingen.

Zeerobben neemt al sinds de Corona uitbraak in de zomer van 2020 haar verantwoordelijkheid in deze en wil ook de ALV kunnen organiseren op een veilige en verantwoorde wijze.

Het bestuur heeft daarom gemeend de ALV wel door te laten gaan komende maandag, maar dan op een andere, ruimere locatie, namelijk het Entrepotgebouw op de Dokkade

Vanwege het grote aantal belangrijke agendapunten, waaronder het aftreden van onze voorzitter Johannes Woudstra, rekenen wij maandag 15 november op uw aller komst.

Mocht een eventuele persconferentie vrijdag a.s. nog voor wijzigingen zorgen, dan zullen wij u ook daarover weer zo spoedig mogelijk informeren.

 

Het bestuur

Let wel: bij het betreden van het Entrepotgebouw dien je een geldige QR code te tonen. We scannen en we handhaven