Niet veel wedstrijden voor de meiden van Zeerobben. Alleen VR1 en MO13-1 kwamen in actie. De overige wedstrijden konden niet doorgaan of werden uitgesteld. 

Het gaat voortvarend met de meidenafdeling van Zeerobben. Bij de Waddenrobkes ziet de vereniging ook dat steeds meer meisjes gaan voetballen. Een ideale gelegenheid voor de jongste meisjes om kennis te maken met voetballen. Vanaf JO8 spelen de meisjes en jongens nog met elkaar en vanaf MO11 spelen de meisjes als team met elkaar in competitieverband. Zeerobben heeft dit seizoen zowel een MO11, MO13 als MO15 team en daarnaast natuurlijk nog de vrouwen. Zo kunnen meisjes al op jonge leeftijd in competitieverband voetballen al zijn er natuurlijk altijd meiden die zo lang mogelijk in de jongenscompetitie willen voetballen. Het kan allemaal. 

Voor VR stond de uitwedstrijd tegen QVC op het programma. Lastig want QVC stond maar een plaatsje lager op de ranglijst. Maar de vrouwen lieten er geen gras over groeien en wonnen in Stavoren op overtuigende wijze met 1-5 en blijven daardoor in het achterwiel van koploper SDS. Zaterdag komen  de vrouwen van NOK op bezoek op het Oostersportpark. De meiden van JO15-5M kwamen afgelopen zaterdag niet in actie maar moeten zaterdag  thuis al vroeg aan de bak tegen SDS.  MO13-1 kwam wel in actie en hoe. Elke week gaat het een stukje beter met de meisjes. Er wordt volop getraind en trainers/leiders doen er alles aan om de meisjes beter te maken en dat lukt. Afgelopen zaterdag werd er slechts met 1-0 verloren van Bolsward. Dat geeft hoop voor de toekomst. zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen L. Zwaluwen. De wedstrijd van MO11-1 werd ook uitgesteld.   Zij voetballen zaterdag thuis tegen PKC ’83 uit Groningen.