4 x 4 toernooi JO8,9 en 10

Wederom mooi weer en wederom een grote opkomst van enthousiaste kinderen. Zo wil je het graag zien. Afgelopen zaterdag was het wederom de beurt aan de JO8, JO9 en JO10 groep. Op 6 juni jl. speelden ze ook al een onderling 4 x 4 toernooi en toen was er na afloop al snel duidelijk dat er behoefte aan meer was. Toernooitjes voetballen blijft uiteindelijk toch het leukste zo lijkt het. Daarom ook dit keer weer veel kinderen. Het toernooi begon om 10.00 uur en verliep net zoals de afgelopen weken. De organisatie staat, dan volgt de rest automatisch. Dit keer werden Ajax en AZ de winnaar van het toernooi.

De vakanties staan voor de deur dus was dit voorlopig het laatste onderlinge toernooitje. Een aantal teams traint nog steeds door. Anderen houden even pauze nu. De maand juli staat in het teken van vakantie maar ook van voetbal. Op zaterdag 11 juli komt sc Heerenveen met een voetbalclinici naar Zeerobben en er worden techniektrainingen gegeven tijdens de zomervakantie waaraan gratis deelgenomen kan worden.

Brent de Groot is bereid gevonden deze trainingen op zich te nemen. Brent is speler van ons 1e elftal en momenteel assistent-trainer van SC Heerenveen JO12 en volgend jaar bij de JO15! Na zijn eerste jaar als trainer bij SC Heerenveen met super veel leermomenten en geweldige ervaringen zal hij deze zomervakantie de techniektrainingen gaan verzorgen bij Zeerobben. De trainingen zullen in kleine groepjes (4 tot 6 spelers) worden gegeven zodat je echt persoonlijke aanwijzingen zal krijgen en zijn toegankelijk voor iedereen die lid is van Zeerobben. Jongens en meisjes dus!!

In deze trainingen gaan we vooral werken aan techniek, overzicht en loop-coördinatie. De training zal 60 min duren waarin we zoveel mogelijk balcontacten zullen maken. De trainingen zullen vooral op de ochtend en begin van de middag gegeven worden in de periode tussen 6 juli en 14 augustus, waarbij je 2x per week gaat trainen. De trainingsdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Lijkt het jou leuk en ben je tussen de 6 en 17 jaar?

Geef je dan op via de mail:brentdgvoetbal@hotmail.com

Wel graag de volgende gegevens even meesturen:

  • naam
  • telefoonnummer
  • leeftijd
  • team waarin je speelt (huidige seizoen)
  • positie waar je speelt

Heb je vragen, dan kun je Brent natuurlijk ook even bellen.

Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-24534318

 

Foto’s: Frans Bode