*35+/45+ voetbal terug bij Zeerobben!*

Terug van weg geweest is het 35+ en 45+ voetbal bij Zeerobben. Na een aantal jaar van stilte, mede door corona, komt er weer de mogelijkheid om mee te doen aan het 35+/45+ voetbal bij Zeerobben.
Zie jij het niet meer zitten om meerdere keren fanatiek te trainen en wekelijks op groot veld een wedstrijd te moeten voetballen, dan biedt het 35+/45+ voetbal de oplossing!

Wekelijks gaat er op vrijdagavond gevoetbald worden met senioren boven de 35. De voetbalavond bestaat vaak uit een warming up, korte rondo om vervolgens een mix partij te spelen op klein veld. Een bepaald niveau of ervaring is niet van toepassing. Geen lid van Zeerobben? Kom een keer vrijblijvend mee voetballen en bepaal daarna om lid te worden!

De voetbalavonden starten om 19:30 en duren +/- 1 uur. Aanmelden voor een avond kan bij Rinse Twijnstra via 06-15591063. De avond gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Morgenavond (vrijdag 24 mei) staat de eerste voetbalavond gepland!
Er gaat eerst elke vrijdag gevoetbald worden tot aan de familiedagen. Naar mate van animo kan het mogelijk zijn om mee te doen aan competitie, toernooien of andere activiteiten!