Laatste nieuws

 • Zeerobben wint toernooi VVG

  Zeerobben wint toernooi VVG

  Zeerobben is glansrijk winnaar geworden van de 6e editie van het voorbereidingstoernooi van competitiegenoot VV Groningen. In de finale tegen gastheer VVG ging het aanvankelijk ....Lees meer »
 • Zeerobben in finale

  Zeerobben in finale

  Na de 1-3 nederlaag afgelopen zaterdag tegen FC Burgum was er deze week weer een vol programma voor de selectie. Afgelopen maandag begon met de ....Lees meer »
 • HULP GEVRAAGD MET KLEUTERVOETBALFEEST

  HULP GEVRAAGD MET KLEUTERVOETBALFEEST

  In juni jl. werd één van de edities van het kleutervoetbal door regen en onweer afgelast. Woensdagochtend 4 september gaan we op herhaling van 10.00 – 12.00 uur. Wij hebben ....Lees meer »
 • Zeerobben 2 en JO19-1

  Zeerobben 2 en JO19-1

  Naast het eerste kwamen ook de beloftes en JO19-1 in actie op het Oostersportpark. De beloftes wonnen de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 3-0 ....Lees meer »
 • Zeerobben verliest eerste oefenwedstrijd

  Zeerobben verliest eerste oefenwedstrijd

  Verlies  Zeerobben tegen een verrassend sterk FC Burgum Het  in de tweede klas zaterdagvoetbal debuterend FC Burgum ( fusie van zaterdag 2e klasser  en zondag ....Lees meer »
 • Jeugdjournaal

  Jeugdjournaal

  Ook de jeugdafdeling van Zeerobben is alweer druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2019-2020. Iedereen heeft genoten van een welverdiende vakantie en lijkt ....Lees meer »
 • Belangrijke informatie voor alle jeugdleiders en trainers

  Belangrijke informatie voor alle jeugdleiders en trainers

  Informatie voorbereiding jeugdteams seizoen 2019/2020 We gaan weer los…. Nog een paar weken en de vakanties zijn voorbij. Het JB is al druk bezig met ....Lees meer »
 • Conceptschema trainingstijden

  Conceptschema trainingstijden

  Op onderstaande link is een conceptschema te vinden van de trainingstijden voor alle teams. Klik hier voor het conceptschema 2019/2020. (Excelbestand) Let wel! Dit betreft ....Lees meer »
 • Zeerobben start oefenprogramma

  Zeerobben start oefenprogramma

  De eerste trainingen zitten erop, het is tijd voor de eerste oefenwedstrijden. Zaterdagmiddag brengt dat al meteen veel activiteit op het Oostersportpark. Om 12.30 uur ....Lees meer »
 • Penningmeester: wisseling van de wacht

  Penningmeester: wisseling van de wacht

  Zeerobben krijgt een nieuwe Penningmeester! Tijdens de laatste reguliere bestuursvergadering van het vorige seizoen heeft Roland Zijlstra te kennen gegeven zijn taken als penningmeester van ....Lees meer »

Ouder nieuws >>