Zon, wind en …… Zeerobben Vrouwen/Meiden!

Groot nieuws voor de Meiden- en vrouwenafdeling van Zeerobben. Ze hebben sinds vorige week hun eigen sponsor, of beter gezegd sponsoren. Binnenkort zullen de logos van Zonnestudio Botanic, Windstroompark Riedpolder en MDM de shirts van de meiden en dames sieren, Botanic aan de voorzijde, De Riedpolder aan de achterzijde en MDM op de mouwen. De combinatie van deze bedrijven moet gezocht worden in de familiaire sfeer, maar het combineren van Zon en Wind met het groen van Zeerobben kunnen wij tegen het licht van duurzaamheid ook wel plaatsen.

Windstroompark De Riedpolder van Wim Kroon is inmiddels al een bekende sponsor van andere lokale sportactiviteiten, zoals het Harlingen Masters golfkampioenschap en natuurlijk het Lanenkaatsen. Wim Kroon toont zich daarin als een ondernemer met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Je zou kunnen zeggen dat hij lokale activiteiten dichtbij graag steunt met wat hem van ver komt aanwaaien. Dat laatste in figuurlijke zin dan, want een ondernemer komt als bedrijf niks aanwaaien. Visie, durf en investeren komt eerst, ook in het geval van De Riedpolder.
Het was voor voorzitter Sander Alberda, hoofd sponsoring Dirk Arends en clubfotograaf Frans Bode waarschijnlijk een van de meest spectaculaire sponsorpresentaties die ze ooit gehad zullen hebben of nog krijgen. Samen met Wim Kroon helemaal naar boven in één van de windmolens die iedere Harlinger bijna dagelijks ziet draaien langs de A31 bij Midlum. Hier en daar een knikkende knie en een iets sneller tikkend hart, maar wel met een spectaculair uitzicht en bijzondere foto’s als resultaat.

Zonnestudio Botanic (www.botanic-sun.nl) aan de Grote Bredeplaats 1 te Harlingen is de tweede sponsor in deze combinatie. Deze studio wordt geëxploiteerd door Tjanna Tulen-Sopacua en biedt zonnen en relaxen met botanische elementen. Genieten in een ontspannen sfeer, zo is de slogan. Nou, dat wilde Shalina Pander, boegbeeld van het Vrouwenteam van Zeerobben en vaste klant van Botanic, zelf wel eens showen en dus was de combinatie met de sponsorpresentatie gauw gevonden. Nu eerder met knikkende vingers dan met knikkende knieën drukte Frans maar wat graag op de knop van zijn camera om de mooiste plaatjes vast te leggen. Tijdens de wedstrijden van het Vrouwen 1 team van Zeerobben zal Shalina overigens wel het prachtige nieuwe shirt dragen (….). Met trots, want wat ziet het er prachtig uit!

Tenslotte MDM, het onlangs door Boudewijn Tulen (partner van Tjanna) en zijn broers Benjamin en Christiaan gestarte bedrijf in Midlum. Via hen is ook de link naar De Riedpolder snel gelegd. Hun logo zal op de mouwen van de shirts verschijnen. MDM staat voor Machineverhuur Dienstverlening Midlum.

Kortom, spectaculair nieuws, met spectaculaire presentaties. De dames van Zeerobben mogen trots zijn. En als club vormt de combinatie Riedpolder/Botanic/MDM als sponsor van de damesafdeling een prachtige aanvulling op de bestaande sponsorcombinaties bij Zeerobben met Smeding als hoofdsponsor, Froonacker Van de Witte als hoofd jeugdsponsor en De Businessclub als breedtesponsor.

Zeerobben is trots en dankbaar!