Zeerobben start oefencampagne thuis tegen ONS

“Doe maar een makkelijke”, is bij de quiz ‘Een tegen 50’ meestal het antwoord van de kandidaten op de vraag van Caroline Tensen met wat voor vraag ze willen beginnen. Zeerobben pakt dat wat anders aan en begint de oefencampagne voor het in heel veel opzichten nieuwe seizoen meteen maar met een hele moeilijke wedstrijd. Hoofdklasser ONS Sneek komt morgen op bezoek naar het Oostersportpark. Direct een forse vuurdoop dus voor de mannen van Berry Zandink en Drewes Janssen, die nu een kleine 2 weken in training zijn en ook nog lang niet compleet. Maar ach, je moet ergens beginnen en met een tegenstander als ONS weet je meteen maar waar je staat in de voorbereiding.

De ambitieuze Hoofdklasser uit Sneek staat vlak voor de start van hun competitie en is logischerwijs al weken bezig, waarin ze alvast een grote voorsprong qua conditie hebben opgebouwd. Ze speelden ook al diverse oefenwedstrijden en boekten daarin bemoedigende resultaten. Naar het lijkt zitten ze al in een aardige flow, dus daar zal Zeerobben de handen best vol aan krijgen. “Doe maar een moeilijke” dus.

Het is nog onduidelijk in welke formatie Zeerobben zal kunnen aantreden, maar van een min of meer verwachte basis zal zeker nog geen sprake kunnen zijn. Er spelen nog vakantieperikelen en blessures en daarbij is het seizoen voor de hoofdklassekaatsers Dylan Drent en Jouke Bosje nog niet ten einde. 
Maar desondanks wordt reikhalzend uitgekeken naar deze wedstrijd. Eindelijk weer voetbal op het Oostersportpark, eindelijk weer publiek toegankelijk, eindelijk weer de kantine open. Natuurlijk, de 1,5m regel geldt nog steeds en wie klachten heeft blijft thuis, maar voor het overige: kom vooral weer eens kijken, zaterdag om 14.30 uur op het Oostersportpark. Zeerobben ontvangt u graag!