Zeerobben op trainingskamp naar Spanje

De A-selectie van Zeerobben gaat van 8 tot en met 12 januari voor de zesde achtereenvolgende keer haar kampement opslaan in Spanje. Echter na 5 jaar Denia is nu gekozen voor Girona (100 km boven Barcelona) met een uitstapje naar Barcelona. Het trainingskamp is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend en al bijna niet meer weg te denken evenement binnen het jaarprogramma van Zeerobben.

De opzet van het trainingskamp is telkenmale zodanig dat het sportieve (trainen en wedstrijden spelen) goed gecombineerd kan worden met een aantrekkelijk bijprogramma voor vrijwilligers en sponsoren. Bezoek aan een wedstrijd uit de Primera Division zit er dit jaar helaas niet in, maar wat rest maakt het zeker aantrekkelijk voor de groep van in totaal 50 personen die op 8 januari in alle vroegte in het vliegtuig met bestemming Barcelona zullen stappen. Er staan trainingen gepland op 8,9 en 10 januari en oefenwedstrijden op 9 en 10 januari. Op zaterdag 11 januari gaat het gezelschap een dagje Barcelona bezoeken waar o.a. Camp Nou en de ramblas worden bezocht.

Een deel van de sponsor groep gaat zich vermaken op de bekende golfbanen in de regio Girona, terwijl de rest van de groep met vrijwilligers zich laten rondleiden in de omgeving van Girona. Op zondag 12 januari komt de selectie weer terug naar Amsterdam en is de voorbereiding op de 2de seizoenshelft afgerond en zal er alles aan gedaan worden om wat plaatsen op de ranglijst te stijgen. Gedurende het trainingskamp zal er dagelijks een korte reportage met wat foto`s op de site worden geplaatst.