Zeerobben JO12-2 – Scharnegoutum JO12-1

Zaterdagochtend in alle vroegte voltrok zich de spannende wedstrijd tussen Zeerobben en Scharnegoutum. Deze twee teams hadden nog niet eerder tegen elkaar gespeeld deze competitie dus het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden…

Zeerobben begon geconcentreerd aan de warming-up op het koude nog ijzige veld. De wedstrijd stond op het punt van beginnen… maar de tegenstander was nog nergens te bekennen. Twee minuten voor het starts signaal kwam de tegenstander het veld op gelopen, waarschijnlijk hadden ze de warming-up al in de box gedaan.

Zeerobben begon voortvarend aan de wedstrijd en had na een seconde of 30 de eerste hoekschop al verdiend. Sil gaf de bal perfect voor aan Sven die hem halfhoog uit de lucht inschoot, 1-0! Ibrahimović had het niet anders gedaan.

Zeerobben bleef de tegenstander goed onder druk zetten en hield het initiatief. Yvan bewoog over de rechter kant goed met de bal naar voren. Hij werd op het laatste moment door de tegenstander afgestopt en de bal ging buiten, indribbel voor Zeerobben. Wederom gaf Sil de bal perfect voor aan Sem die dacht de 2-0 binnen te schieten… maar helaas moest de intrap, om mij onbekende reden, overnieuw genomen worden. Gelukkig werd de bal de tweede keer weer goed voorgegeven door Sil. De keeper dacht de bal zomaar uit de lucht te plukken maar door goed doorlopen van Sem werd er alsnog 2-0 gemaakt! Op slag van rust werd de score op 2-1 gebracht door een gelukkige kluts goal van Scharnegoutum.

Zeerobben begon energiek aan de tweede helft en tikte de bal goed rond. Middenvelder Ryan was goed bezig en maakte weer veel meters. De ballen die Frans Dirk als linksachter onderschepte stuurde hij mooi langs de zijlijn richting Lars. Lars gooide er weer een paar sterke dribbels uit en combineerde mooi met Sem waaruit de 3-1 voor Zeerobben volgde!

Ook Stijn verrichtte belangrijk werk in verdediging en combineerde ook goed mee naar voren. Keeper Wietse hield de tweede helft zijn goal schoon waardoor de overwinning naar Zeerobben ging.

Een knappe 3-1 overwinning van Zeerobben!