Zeerobben-Drachten (zo) beker

Zaterdag aanstaande speelt de hoofdmacht van Zeerobben in de Beker voorronde tegen een gerenommeerde tegenstander uit de Zondagcompetitie. Drachten al honderd jaar een begrip in het amateurvoetbal zal alle zeilen bij moeten zetten. Immers de eerste wedstrijd, thuis tegen sc Stiens ( zaterdag tweede klasse ), werd met 0 – 2 verloren. Om toch mee te doen om de bovenste twee plaatsen zullen de Drachtsters in Harlingen wel een resultaat moeten halen. Zeerobben versloeg VVZ (Zwaagwesteinde) met 0 – 2 en heeft dus al drie punten binnen.

Zeerobben zal alert moeten zijn. Het is te hopen, dat de vele geblesseerden zullen zijn hersteld. Met name in de tweede helft tegen VVZ uit De Westereen werd er rommelig gespeeld, begrijpelijk natuurlijk, met zoveel invallers valt er nog geen vast stramien te herkennen.

We hopen op een spannende en sportieve wedstrijd, die op een wat ongebruikelijk tijdstip begint, 17.00 uur. Dit i.v.m. het feit, dat Drachten een zondag vereniging is en er mogelijk spelers op zaterdag overdag werkzaamheden hebben.

Zeerobben – Drachten 

Zaterdag 11 september

Aanvang : 17.00 uur !!!!!

Op het Oostersportpark te Harlingen