ZATERDAG PUBLIEK WELKOM BIJ ZEEROBBEN – AVC!

Dankzij de versoepelingen die zaterdag ingaan mag het weer: wedstrijden spelen voor senioren mét publiek en met kantine en terras geopend. En dus speelde Zeerobben daar onmiddellijk op in door een vriendschappelijke wedstrijd te organiseren en deze te plaatsen in het teken van een soort “bevrijding” van een moeizaam Coronajaar, publiek weer welkom heten, leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren de gelegenheid geven elkaar weer te ontmoeten en ook alvast eens te proeven hoe het straks in augustus weer zal zijn als de voorbereidingen starten voor het nieuwe seizoen 2021/2022.

Een evenement als bijvoorbeeld een familiedag zat er al niet meer in, maar een oefenwedstrijd van het Vlaggenschip is ook een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, ook al is het dan nog steeds onder de algemene regels van afstand houden en dergelijke.
En de gedachte was ook meteen om de wedstrijd zo regionaal mogelijk te houden, zo weinig mogelijk reisbewegingen. Graag had Zeerobben tegen stadgenoot fc Harlingen gespeeld, maar helaas lukte dat niet. Met “buur” AVC treffen we echter ook een mooie regionale tegenstander waar in het verleden al vele spannende derby’s tegen gespeeld zijn. Voor supporters uit Sexbierum is het Oostersportpark als het ware ook om de hoek en zij zullen vast ook graag hun hoofdmacht weer eens aan het werk zien. Welkom Sexbierum! Voor iedereen vrij entree uiteraard.

Vanwege de toen geldende Coronaregels, kon vorig seizoen niet op passende wijze afscheid genomen worden van vertrokken spelers en staf. Dat wordt in de pauze van deze wedstrijd rechtgezet. En er is meer, maar daarvoor moet je gewoon naar het Oostersportpark komen. Een jaar lang mocht het niet. En nu het weer kan: wees erbij!