We laten ons niet kennen, We gaan gewoon maar door, Want wie niet tegen z`n verlies kan, Die is maar zielig hoor

Het is alweer even geleden qua wedstrijdverslagen, 2 ruime nederlagen tegen Bolsward(0-7) en Blauw-Wit(1-8) en wat vrije weekenden, maar Zeerobben 3 leeft nog.

Vandaag mochten we (nog) spelen tegen GAVC in Grou. Met een selectie met de gemiddelde leeftijd van 19 jaar, 123 dagen, 17 uur en 53 seconden begonnen we tegen deze sterke tegenstander in de volgende formatie;

Tom op doel; Sil 2, Patrick, Cees en Danyel in de defensie, Sil 1, Geert, Herwin en Harmen op het middenveld, Jens en Jasper in de spits en Boaz, Mees en Ruben op de wissel. De lijst met gastspelers komt door de aanwezigheid van de drie wisselspelers inmiddels op 32, dus wij vissen in een hele grote vijver waarvan de gemiddelde Harlinger visser schrikt.

Over de wedstrijd valt niet veel te vermelden; GAVC was vele malen sterker en na 2 setjes van 6-0 was het game, set en match.

We probeerden het de eerste helft met de wind tegen, waardoor er dus wel gevoetbald moest worden. Dit lukte ruim een kwartier, waarin GAVC weliswaar beter was, waardoor we ook driemaal gevaarlijk werden via Jasper en Jens. Echter scoorden wij niet uit de geboden kansen en was GAVC, na de wat makkelijke 1-0, wel zeer vaak trefzeker.

De tweede helft was amper los, of de zwart-gelen hadden de eerste er al weer in liggen. Wij wilden wel, maar konden niet veel meer voor elkaar krijgen. Wel kregen we halverwege de 2e helft onze enige corner van de wedstrijd en hier had Herwin de eer kunnen, en eigenlijk ook moeten redden. Na een kleine 85 minuten vind de prima scheidsrechter het wel mooi geweest.

Met de complimenten van de beste man en de tegenstander voor ons positivisme en onze sportiviteit zochten we de kleedkamer op, maar hier kopen we helaas nul komma nul voor.

Wel weer vandaag 3 jeugdspelers aan het seniorenvoetbal laten ruiken, maar of dit naar meer smaakt moeten we nog maar even afwachten met een uitslag als deze.

Volgende week Scharnegoutum thuis. Nieuwe ronde, Nieuwe kansen, aanvang 15uur op t hoofdveld. Toegang gratis, maar Wi-Fi of een goede internetverbinding is wel handig!!!