Waddenrobkes weer van start

Start Waddenrobkes
Op woensdagmiddag 20 september a.s. beginnen ook de Waddenrobkes weer te trainen. I.v.m. de late vakanties van onze trainers beginnen we dit seizoen iets later.
Voetballen bij de Waddenrobkes is elke keer weer een feestje voor zowel kinderen als trainers. Bekijk de foto’s nog maar eens van de start van vorig seizoen.
Maar woensdag 20 september zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 van harte welkom op het Oostersportpark om te leren voetballen. Voor nadere informatie en/of aanmelding kunnen ouders/verzorgers contact opnemen met de coördinator Albert Beuker (06-38748870). Of kom woensdagmiddag 20 september eerst een kijkje nemen of doe gelijk mee. Meedoen bij de Waddenrobkes is op een speelse manier kennis maken met voetbal d.m.v. leuke voetbalspelletjes.
Tijdens de trainingen en de wedstrijdjes op de zaterdagochtend zal de huisfotograaf weer aanwezig zijn om alles vast te leggen. Foto’s van kinderen die net beginnen met voetballen is niet alleen erg leuk en waardevol voor nu maar zeker ook voor later. Bekijk de fotos’s eens op onze social media kanalen. We zien jullie graag op woensdagmiddag 20 september. De training start om 17.00 uur!