Vrouwen 1 en Meiden MO15 in het nieuw

Zo’n 2 maanden geleden klommen Sander Alberda, Dirk Arends en Frans Bode namens Zeerobben -met gevaar voor eigen leven- samen met Wim Kroon van onze nieuwe dames- en meisjessponsor Windstroompark De Riedpolder tot in de top van één van die grote windmolens die wij bijna dagelijks passeren langs de A31.
Dat deden ze natuurlijk niet zomaar: er was groot nieuws dat verspreid moest worden en dat kan je dan maar beter van grote hoogte doen, dan draagt het nieuws verder. Zeerobben had voor de dames en meisjes een nieuwe sponsorcombinatie gevonden en dat mocht iedereen weten!
Windstroompark De Riedpolder, Zonnestudio Botanic en Machineverhuur Dienstverlening Midlum (MDM) uit Midlum vormden de nieuwe bedrijfscombinatie die in gezamenlijkheid de vrouwen en meisjes van Zeerobben in een nieuw tenue gingen steken met hun bedrijfslogo’s op voorzijde, achterzijde en de mouwen.

Inmiddels zijn die nieuwe tenues geproduceerd en het wachten was op een geschikt moment om de presentatie te doen. Dat moment was afgelopen zaterdag bij de herstart van de competities. Namens De Riedpolder was ook nu weer Wim Kroon aanwezig en met hem ook Tjanna Tulen-Sopacua van Zonnestudio Botanic (hoek Grote Bredeplaats/Prinsenstraat te Harlingen). Zowel beide sponsoren als ook de dames van Zeerobben Vrouwen 1 en de meiden van Zeerobben MO15- en MO15-2 gingen glimmend van trots op de foto. Het was een beetje frisjes, maar de het winterse zonnetje zorgde al met al wel voor een prachtig plaatje.

Zeerobben is deze nieuwe sponsoren dankbaar en beveelt een heerlijke verwenbeurt bij Botanic Sun van harte aan.

Vrouwen 1 was zaterdag vrij van competitieverplichtingen, maar zowel de meisjes van MO15-1 als ook die van MO15-2 wonnen hun competitiewedstrijden van respectievelijk vv Heerenveen MO15-1 en Beetgum MO15-1. Dat kan bijna geen toeval meer zijn…