Voorbeschouwing Zeerobben – Pelikaan S

Houdini-act in tweevoud

Met nog twee duels te gaan is Zeerobben afhankelijk van de resultaten elders, maar bovendien zal er ook nog minimaal één overwinning bijgeschreven moeten worden, wil niet definitief het doek vallen. Zonder dat als excuus aan te voeren, heeft Zeerobben de pech de laatste wedstrijden te spelen tegen opponenten, die ook nog ergens voor spelen, namelijk de play-offs om promotie.

Tegen Broekster Boys leek Zeerobben een succesje te kunnen boeken, maar in de tweede helft werden ze alsnog afgetroefd. Op belangrijke ogenblikken konden Wâldmantsjes de trekker overhalen, daarna waren de Harlingers vleugellam. Tegen de tegenstander van zaterdag 28 mei Pelikaan S kon Zeerobben uit ook geen potten breken. Met 3 – 0 werd van een effectief spelend Pelikaan S verloren. De positie op de ranglijst, derde plek verraadt al de ambities van deze club.

Toch kan in het voetbal altijd een verrassing uit de hoge hoed getoverd worden. Met de beschikking over de al vrij van competitie zijnde jeugd, zullen de mannen van Zandink/Janssen in de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie het onderste uit de kan moeten halen. Laat de steun van de trouwe supporters een extra stimulans geven. De jongens verdienen het, dus op naar het Oostersportpark aanstaande zaterdag 28 mei.