Voorbeschouwing Zeerobben – LSC1890 (beker)

Zaterdag 29 augustus 2020 is een memorabele wedstrijddag voor het gehele amateurvoetbal.

De standaardteams nemen dan na een lange periode van gedwongen rust deel aan de voorrondes van het bekertoernooi. De eerste officiële partij voetbal is tegen één van de oudste voetbalverenigingen van Nederland, LSC 1890 uit Sneek. 

Gek genoeg vond afgelopen dinsdagavond in Sneek de oefenwedstrijd tussen beide teams plaats. Zeerobben won deze avond met 2 – 4 van de Snekers. ( doelpuntenmakers CurtyGonzales, David van der Pol 2 x, Cyrus Boerman). Toch zal deze uitslag geen garantie betekenen voor het resultaat van aanstaande zaterdag in Harlingen.

Zeerobben zal in de voorrondes van het bekertoernooi af moeten rekenen met dus zaterdag thuis LSC 1890, daarna uit tegen zondag eersteklasser FVC uit Leeuwarden en zaterdag tweede klasser Kollum.

In de afgelopen jaren was Zeerobben tamelijk succesvol en bereikten ze de kwartfinales. Afwachten maar.We heten de bezoekers uit Sneek van harte welkom. Ook verwachten we weer veel supporters van de hoofdmacht van trainer Berry Zandink.

Natuurlijk moeten we ons houden aan de regels van het RIVM over COVID-19 willen we het amateurvoetbal als supporter langs de lijn kunnen blijven volgen.

Zeerobben – LSC 1890 ( beker )

Zaterdag 29 augustus

Aanvang : 17.00 uur !!!!