Voetbalschool Zeerobben

Op 4 maart 2022 gaat de voetbalschool van Zeerobben weer van start! Speel jij in JO8, JO9, JO10, JO11 of JO12 en wil je graag, naast de trainingen met jouw eigen team, een extra training volgen? Dan is de voetbalschool iets voor jou! De voetbalschool is erop gericht om de eigen vaardigheid van de voetballers te ontwikkelen. Trainen in kleine groepen, veel balcontacten en persoonlijke begeleiding van KNVB gediplomeerde trainers; dat is waar de voetbalschool van Zeerobben voor staat. Tijdens de trainingen staat centraal:
 
Atletisch vermogen is inmiddels een belangrijk element in het voetbal. Snel kunnen wenden, draaien en keren, waardoor je sneller reageert dan de tegenstander.
Techniek is de basis van het voetbal. Wie de baas is over de bal voetbalt gemakkelijker. Bij techniek komen de volgende aspecten aan bod: het aannemen van de bal, het dribbelen met de bal, het schieten van de bal en trucjes beheren

Snelheid is essentieel. Niet alleen in het loopvermogen en het trekken van sprints, maar ook in de balbehandeling.

Trainingen vinden plaats op de volgende data:
Maart: 4, 12, 18, 25
April: 1, 8, 22, 29  
Mei: 13, 20
 
Er kan opgegeven worden voor 10 trainingen. Kosten:
10 trainingen = €25

Geef je snel op want vol = vol!

Wanneer de opgave termijn sluit (of als we vol zitten), zal er via de mail en in de groeps-app de trainingsgroepen en de trainingstijd bekend gemaakt worden.
 

Vragen? Neem contact op met Keimpe Brander: keimpebrander@live.nl of 0627145642