Verspreiding Presentatiegids

Vandaag is onze nieuwe Presentatiegids 2019/2020 gratis huis aan huis bezorgd in geheel Harlingen en Midlum. Logisch dus dat we de gebruikelijke bezorging bij leden nu achterwege zullen laten. Wat echter als je buiten Harlingen/Midlum woont, of er wel binnen, maar toch geen gids hebt ontvangen?

Woonachtig in Harlingen/Midlum:
Mogelijk is de bezorger slordig geweest, mogelijk heb je een NEE/NEE sticker op de deur. Je kunt in dit geval volgende week een exemplaar afhalen in het clubhuis. We vragen je wel om dit echt alleen te doen als je geen gids gehad hebt. De voorraad is beperkt en de fraai uitgevoerde gids is toch echt te kostbaar om onnodig mee te strooien.

Woonachtig buiten Harlingen/Midlum
Woon je buiten het huis aan huis gebied van de Harlinger Courant, dan krijg je de gids op de gebruikelijke manier aangeleverd. Leden, donateurs, leden van de vriendenclub, sponsoren en al die anderen die elders wonen krijgen een exemplaar persoonlijk overhandigd, rechtstreeks toegezonden of soms zelfs persoonlijk bezorgd. Hoe dan ook, die gids krijg je.
Heb je nou onverhoopt in de loop van volgende week nog steeds geen gids ontvangen? Stuur even een mailtje naar info@zeerobben.nl met vermelding van je adres en we maken het alsnog in orde.

 

We wensen iedereen veel leesplezier met onze gids.