“Verhitte” midweekse pot en “Zupe Zaterdag” cruciaal voor Zeerobben3!!!

Dinsdagavond begon de voetbalweek met een belangrijke wedstrijd bij en tegen WaterpoortBoys 2. Deze wedstrijd werd, zonder kansen weg te geven en er zelf ook maar een enkele te creëren, met 0-1, letterlijk, uit het vuur gesleept. Rocco kroonde zich tot matchwinner, en het gehele team wil ik nogmaals complimenteren met het feit dat we het hoofd koel hielden en de punten mee namen naar de Havenstad.

Na de donderdagtraining op een sneeuwwit tapijt, wachtte ons zaterdag Lac Frisia.

De uitwedstrijd werd, ondanks de uitslag dat niet doet vermoeden, onnodig ruim met 5-0 verloren. Dus we waren uit op revanche.

Iets eerder dan de aanvangstijd waren beide teams al gereed en werd er afgetrapt met de volgende basisspelers; Op doel Tom, achterop van rechts naar links Danyel, Patrick, Cees en Martijn, op t middenveld Geert, Andre, Herwin, Mendel en Sil en Targetman Jens.

We begonnen goed aan de wedstrijd, en konden via Mendel al snel op voorsprong komen. Hierna verzaakten wij te voetballen, en konden de gasten naar lievelust het ons lastig maken en scoorde warempel ook nog 2x waardoor we met een 1-2 stand aan de thee gingen.

Met Jens vd Heide voor de licht geblesseerde Danyel oppe back, begonnen we de 2e helft, maar was al snel duidelijk dat het vandaag niet meezat. De gasten speelde een stuk makkelijker, en zelf konden we amper wat voor elkaar krijgen. Met de overige wissel inmiddels in het veld, (Stef, Steffen, Harmen en Ivar) probeerden we het wel, maar alleen de tegenstander kon nog 3x scoren.

Zo pakten we deze week eindelijk weer eens 3 punten, maar de overige 3 konden we niet in eigen huis houden.

De overige uitslagen waren positief, dus we staan niet meer op een degradatieplek.

Vervolgens, na de toch wel heersende teleurstelling, mengden we ons toch maar in het feestje van onze maten van Z4, die een geweldige “Zupe Zaterdag” hadden georganiseerd (complimenten mannen) en was het toch nog lang gezellig.

Volgende week de “kraker” bij onze vrienden in Sexbierum, tegen AVC, tot dan.