Toegangsbeleid Zeerobben – FC Burgum

Wat was het een mooie avond zaterdag en wat speelden onze jongens goed, nietwaar? Een geslaagd experiment, zo vonden wij. Er was veel publiek, we schatten dat er inclusief vrijwilligers en functionarissen rond het team, zittende toeschouwers op de tribune en alle langs het veld staande supporters ruim 300 bezoekers waren. Een mooi aantal en ook zo ongeveer het maximum dat onder de Coronaregels is toegestaan.
En niet onbelangrijk: we zijn als poulewinnaar geplaatst voor de knock-out fase van de bekercompetitie! Forza Zeerobben!

Nu op naar de reguliere competitie en daarin zijn we zaterdag gastheer voor promovendus FC BURGUM. Gezien de goede wedstrijd verwachten we veel mensen die er zaterdag bij waren aanstaande zaterdag weer op het Oostersportpark. En daarbij verwachten we ook dat FC BURGUM in potentie veel publiek mee zal nemen naar Harlingen. En dus moeten we maatregelen nemen.

Binnen het Coronaprotocol kunnen er 38 mensen in de tribune plaatsnemen. Die tellen niet mee in het aantal van 250 toeschouwers dat maximaal is toegestaan. Ook staffunctionarissen en vrijwilligers in functie rond de wedstrijd tellen daarin niet mee.

Van de 38 tribuneplaatsen hebben we 5 toegezegd aan onze gasten uit Burgum. En van de 250 reguliere plaatsen gaan er 50 naar Burgum. Zij kunnen dus totaal met maximaal 55 mensen komen, de rest (200) is beschikbaar voor relaties van Zeerobben. De tribunekaarten gaan we in eerste instantie toewijzen aan 65+ en mensen die fysieke problemen hebben met 2×45 minuten staan.

We gaan de beschikbare plaatsen toekennen op basis van het principe: wie het eerst komt, zal het eerst malen. Aanmelding is heel eenvoudig:

1) Schrijf je in op de lijst die vanaf morgenavond (dinsdag) in het clubhuis ligt, geef je naam (achternaam, voornaam), je telefoonnummer, en je type relatie met Zeerobben op en klaar.
Als je op de tribune wilt zitten, geef dat dan ook aan en vertel waarom (leeftijd, moeilijk staan, of wat dan ook)

2) Stuur een email aan secretaris@zeerobben.nl en geef daarin aan dat je de wedstrijd Zeerobben – FC Burgum wilt bezoeken en vermeld in je mail:
– Achternaam
– Voornaam
– Telefoonnummer
– Type relatie met Zeerobben
– Eventueel of en waarom een plekje op de tribune

TYPE RELATIE
Dit is wel even van belang! Geef je dat niet, of niet correct op, dan kun je mogelijk niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Geef duidelijk aan welk type relatie je bent:

  • Gewoon (spelend) lid
  • Niet spelend lid
  • Vrijwilliger (geef aan welke functie)
  • Lid Vriendenclub
  • Donateur
  • Lid Businessclub

Alle bovenstaande relaties hebben als gebruikelijk gratis toegang bij de wedstrijd, mits aangemeld.

Ben je (vaste) supporter van Zeerobben en wil je de wedstrijd ook bezoeken? Dat kan, je kunt je gewoon opgeven als supporter (niet lid),  komt op de lijst te staan en krijgt ook een kaartje voor de wedstrijd, uiteraard tegen betaling van het reguliere toegangstarief. Overigens is dat tarief dit seizoen €5,00, maar dan zit er wel een koffiemunt bij. Per saldo dus eigenlijk voordeliger en voor de bediening bij de uitgiftepunten voor koffie langs het veld een stuk gemakkelijker.
Ook supporters dienen hun telefoonnummer e.d. op te geven. Dit heeft ook te maken met mogelijk bron- en contactonderzoek.

Iedereen die zich heeft aangemeld (tot en met de 200-ste aanmelder uiteraard…) kan op zaterdag tot kort voor de wedstrijd zijn/haar kaartje (op naam) afhalen in de kantine, of mogelijk een andere plek op het complex. Daarover later meer, want dat gaan we nog nader uitwerken. Hou onze berichtgeving dus in de gaten!

 

Let wel! De toegangskaartjes die je zaterdag krijgt dien je goed te bewaren, want als je het veld in de rust verlaten hebt, moet je terugkeren naar het veld met je toegangskaart. Bezoekers die geen kaartje hebben, mogen ook de tweede helft niet naar binnen!

Weet jij (vaste) supporters van Zeerobben die echter niet onze website of social media kanalen volgen? Geef hen dan even de tip dat ze zich dienen aan te melden. We willen graag niemand teleurstellen. Zegt het voort dus!

Let wel, er zal zaterdag verscherpt entreebeleid bij de poort zijn. Dat is niet omdat we onvriendelijk of wantrouwend zijn, maar enkel en alleen omdat we het veilig en verantwoord, binnen de Coronaregels moeten laten verlopen. We rekenen dan ook op een ieders medewerking.

Gauw naar het clubhuis nu, of (nog beter) gauw een mailtje sturen naar secretaris@zeerobben.nl en je bent zaterdag welkom!

 

Het bestuur