Theo Nota ook als keeper terug naar Zeerobben

Als redactie cq. webteam van Zeerobben kregen we bijgaande foto. Marcel Visser en Theo Nota herkenden we. “Ah, da’s onze Technische Commissie, zij het zonder Pieter Westra”, zo zagen we. “Dan zullen ze wel met een verhaal over Technische zaken komen”, zo dachten we.
Maar nee. Wat volgde was -na het eerdere transfernieuws over Max Faber, Noah Reddah en Justy Yared- opnieuw een bericht over versterking van de selectie voor volgend seizoen.

Maar waar is dan die nieuwe speler op de foto? Of zou het soms de bevestiging zijn dat Marcel Visser, die eerder dit seizoen alweer stiekempjes aansloot bij de hoofdmacht, ook volgend seizoen weer deel zal uitmaken van de selectie? Op zich is dat juist, Marcel zal er volgend seizoen weer volop bij zijn. Maar het blijven van Marcel bleek niet de aanleiding voor de foto. Nee, het gaat dit keer over zijn TC collega Theo Nota.
Vanaf volgend seizoen zal de 31-jarige Theo Nota weer speler (keeper) zijn bij Zeerobben. Daarmee keert de huidige doelman van Workum, die daar dan twee seizoenen heeft gespeeld, weer terug naar de stad waar hij eerder al zeven jaar onderdeel uitmaakte van de A-selectie en thans ook woonachtig is.

Over zijn keuze voor Zeerobben zegt Theo het volgende: ‘’Bij Workum heb ik een geweldige tijd, waarbij ik onderdeel mag zijn van een goede staf en selectie en doen wij daarnaast volop mee voor het kampioenschap. Ik hoop dit seizoen bij Workum dan ook met een promotie af te sluiten. Dat is het ultieme doel.

Met de stap naar deze fantastische club Zeerobben hoop ik de aankomende jaren nog van waarde te kunnen zijn en kijk ik uit om weer samen te kunnen voetballen met veel bekenden en vrienden’’.

Theo vindt bij Zeerobben ook zijn trainingsmaat Jacob de Vries terug. In het jaar dat Jacob niet voor Zeerobben speelde, vormde hij namelijk een trainingsduo met Theo bij Workum. Ook Jacob blijft dus bij Zeerobben, maar daarover later vast en zeker meer. De TC zegde ons namelijk ook toe zeer binnenkort een volledig overzicht te geven over de samenstelling van de A-selectie voor volgend seizoen. We zijn nu al benieuwd.

Kortom, het verhaal van de foto gaat een beetje over de slager die zijn eigen vlees keurt. Marcel vond het goed dat Theo terugkeert bij Zeerobben. Nou vooruit, wij kunnen ons er ook in vinden. Welkom terug Theo! Eens een Zeerob, altijd een Zeerob, zullen we maar zeggen.